Beach ready? Šta sve nosimo u našoj plažnoj torbi
Beach ready? Šta sve nosimo u našoj plažnoj torbi

Beach ready? Šta sve nosimo u
našoj plažnoj torbi

Ukoliko ste kao i mi štreber u teoriji kampanjac u praksi, danas smo za vas pripremili morski vodič ili kako bismo ga mi nazvali summer beach must haves 101. Ne, nećemo davati tips and tricks šta da radite na moru ili kako da provodite slobodno vreme, ali smo za vas pripremili last minute listu proizvoda na koje lepimo etiketu must haves i koje definitivno svaka morska tobra mora posedovati. Šta se našlo u našoj pogledajte u nastavku.

Ready or not here beach we are coming.

/ 0.1 First things first – neseser /

Baš kao i sama tobra za plažu i neseser je prevalio dugačak put od svoje funkcionalne namene do fashion komada kojim upotpunjujem naš celokupan beach stationary. Na domaćem tržištu pojavilo se nekoliko lokalnih brendova koji proizvode zanimljive nesesere, a mi izdvajamo Teri kao idealnu online stanicu gde će svi estetični ljubitelji i poklonici lokalnog sadržaja pronaći savršena odela za svoje omiljene beauty proizvode.

/ @teri.with.love /
/ @teri.with.love /

/ 0.2 Roule no.01 – SPF /

Bez spf-a ne idemo nigde. Zbog toga je on ultimativni i najvažniji proizvod naše beach bag. Nedavno smo vam sastavili listu nekih od najboljih na našem tržištu, a u zavisnosti da li ste team dry ili oily skin čekirajte naše predloge i ne zaboravite bez spf-a ne izlazimo iz kuće. Ni mi, ni Brad.

/ laroche-posay /
/ shiseido /
/ Gamarde /
/ Vichy /

/ 0.3 Don’t forget the lips.. /

Često zapostavljene, a jednako važne – naše usne tokom perioda provedenog na moru zahtevaju dodatnu negu. Sunce, more, slana voda, vetar znače samo jedno – dodatno isušivanje kože usana. Zato savetujemo da obratite pažnju na proizvode za njihovu negu i u svoj beach neseser uvrstite mazalicu po izboru koja će zaštiti i sačuvati mekoću vaših usana. Po mogućstvu birajte one koji u sebi sadrže spf, a u slučaju da ste više team oil ne zaboravite da pre izlaska iz kuće namažete odabrani spf kao bazu ili prajmer, koji će vas dodatno štititi od UV zraka.

 

/ Gisou /
/ Tatcha /
/ La Bruket /
/ Melem /

/ 0.4 .. and hair as well /

More leči sve. Tačno + pretačno. Osim jedne stvari, a to je definitvno naša kosa. Isti slučaj kao i sa usnama – nega, nega, nega. Trudite se da je uvek ispirate od morske soli, štitite od toplote i hidrirate maskama za kosu, kao i da je koliko god je to moguće ne vezujete jer će to izazvati dodatno krzanje i uništavanje. I za kraj rule no.01 – 3 cm pre odlaska na more i 3 nakon, et voila – tragove bikinija ostavljamo za uspomenu, ali tragove mora na kosi brišemo iste nedelje po povratku.

/ Moroccanoil /
/ Gisou /
/ Slip /

/ 0.5 She is not crying, she is moisturising /

Još jedan od essentials when it comes to beach ready. Bez dobro kreme ili losiona koji nanosimo na kožu nakon celodnevnog sunčanja na more ne polazimo. Duboka hidratacija i umirujući efekat, kao i osećaj regeneracije nakon kupanja. Mi svoje favorite ne menjamo, a bilo da dolaze u vidu maslaca, losiona ili ulja slovo –  m u Jorunal-ovom rečniko zauvek je rezervisano za more moisturising.

/ Nikel /
/ CeraVe /
/ Sol de Janeiro /
/ Crystal Derama /
Učitati još
Zatvori