Viralna cvetna dekoracija idealna je za vaše naredno fotografisanje – evo kako da je napravite sami
Viralna cvetna dekoracija idealna je za vaše naredno fotografisanje – evo kako da je napravite sami

Viralna cvetna dekoracija idealna je za vaše naredno fotografisanje – evo kako da je napravite sami

Činjenica da se pojmovi cveće i proleće rimuju nije slučajnost. Upravo cveće je mnogima glavna asocijacija na godišnje doba tokom kog dobijamo novu životnu energiju, te istovremeno počinjemo da razvijamo različite hobije i interesovanja. Za pojedine, to može da bude uređivanje bašte, za druge joga ili slične aktivnosti, a za treće dekorisanje enterijera novim detaljima i motivima. Upravo u tu svrhu može da se koristi i cveće – a ono je u fokusu viralne cvetne instalacije koja privlači pažnju već na prvi pogled.

cvetne instalacije (1)
@evolvephotostudio
cvetne instalacije (2)
@evolvephotostudio

/ Buy yourself flowers /

Prvobitnu inspiraciju za ovu zanimljivu prolećnu dekoraciju pronašli smo na Instagram profilu Iro House. Ipak, ispostaviće se da ona već sada ima status viralnog detalja koji će gotovo svakoj prostoriji dati drugačiji izgled i novi život. Bilo da se odlučite da je postavite u dnevnu sobu, spavaću sobu ili neku drugu prostoriju – ona će definitivno postati najupečatljiviji element.

Cvetna instalacija predstavlja unikatnu pozadinu za fotografisanja (bilo solo ili sa prijateljima), a istovremeno je suptilan i upečatljiv detalj. Nju možete da napravite od cveća različitih boja i veličina, a takođe možete da uključite i druge prateće elemente. Budite kreativni i isprobajte više različitih varijanti, sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni njenim izgledom.

/ How to: Viralna cvetna instalacija /

Ovaj do-it-yourself prolećni projekat neće vam oduzeti previše vremena. Štaviše, potrebno je da nabavite svega nekoliko stavki, a proces je poprilično jednostavan. Naravno, ključna stavka je pre svega (veštačko) cveće. Pored njega, potrebno je da posedujete makaze, iglu, konac i selotejp.

Veštačko cveće isecite tako da vam ostane samo cvet (bez stabljike) i potom kroz njega, koristeći iglu, provucite i ušijte providan konac. Ponovite ovaj korak nekoliko puta. Naposletku, konac i cveće selotejpom zakačite za plafon kako biste dobili viseću dekoraciju koja će oduševiti svakoga ko je vidi.

cvetne instalacije (3)
@debtrette
@debtrette

Foto: Instagram @iro.house / Tik Tok @evolvephotostudio & @debtrette

Učitati još
Zatvori