Predlog tri podkasta koja bi trebalo da odsluša svaka žena
Predlog tri podkasta koja bi trebalo da odsluša svaka žena

Predlog tri podkasta koja bi trebalo
da odsluša svaka žena

Iako je mnogima možda dosadila forma podkasta, oni su bez obzira da li želimo to da priznamo ili ne, najbolji način da lagano usvojimo nova mišljenja i znanja. Dok slušate omiljene sagovornike, uz interesantan razgovor možete da saznate mnogo korisnih razmišljanja na temu koja se tiče polja vašeg interesovanja. Kako smo do sada obradili većinu sfera, od kulinarstva, humorističkih formi do psihologije i biznisa, vreme je da se posvetimo posebno jednoj grupi – ženama. Donosimo vam predlog tri podkasta namenjena prvenstveno ženskim osobama (koje ne bi bilo loše da poslušaju i muškarci).

Stuff Mom Never Told You

Ovaj podkast vode dve mlade i odvažne feministkinje. I ne, ovo nije još jedan podkast o tome koliko su današnji sistemi loši i kako bi trebalo da se borimo za jednakost. Ovo su priče u kojima ćete zaista čuti – ono što vam mama nikada nije rekla. A kako znamo da nije? Pa, naše majke nisu živele i indetifikovale se sa vremenom u kom mi danas živimo. Tu je i po koja epizoda za prave feministkinje, one koje su deo manjih ili većih feminističkih organizacija. Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u svetu, vreme je da poslušate šta Join i Anney imaju da poruče.

Womanica

Kako žene najbolje uče? Na primeru iz života drugih žena. A koji je najbolji način da čujete što više primera? Po našem mišljenju to je podkast Womanica. Ovaj podkast okreće se prošlosti i ženama koje su kroz istoriju menjale svet. Neverovatne priče najznačajnijih i uticajnijih žena iz svih životnih sfera pružiće vam neophodni boost samopouzdanja. Ženska snaga je zaista nešto posebno, a toga ćete tek postati svesni ukoliko se odlučite da postanete fan ovog pokcasta.

Oprah’s Super Soul

Ima li značajnije ženske novinarke od Oprah? Ukoliko ste u potrazi za savršenom ženskom figurom koja uvek ima prava pitanja, evo predloga za vas. Oprah u svom podkastu razgovara na sve teme koje se tiču ovog društva, religije, duhovnosti, a uz jedinstvene sagovornike dolazi do odličnih zaključaka. Njen podkast ima za cilj da pomogne ljudima širom sveta da pronađu odgovore na najznačajnija životna pitanja. Njen senzibilitet zauvek će najviše odgovarati ženama, zato savetujemo da ne propustite da poslušate njene uvek odlične razgovore.

Sve epizode za svaki od predloga dostupni su na Spotify i Apple Podcast aplikacijama. Nemojte propustiti još jedan dan a da ne zavirite u magičan svet moćnih žena.

Foto: Instagram; IMDb

Učitati još
Zatvori