SmartLess podkast za sve ljubitelje humora
SmartLess podkast za sve ljubitelje humora

SmartLess podkast za sve ljubitelje humora

SmartLess sa Jason Batemanom, Sean Hayesom i Will Arnettom je podkast koji obrađuje teme iz svih sfera života i podstiče na iskazivanje sopstvenih životnih iskustava gosta uz lepo promišljen dijalog u kojem do humora dolazi na jedan prirodan i spontan način. 

TRI PRIJATELJA / JEDAN GOST / BESKONAČNA ZABAVA

@seanhayes

U svakoj od epizoda jedan od trojice voditelja otkriva svog misterioznog gosta drugoj dvojici i publici, čitav razgovor sa misterioznim gostom je improvizovan i samim tim autentičan. Svaka epizoda podkasa SmartLess ispunjena je smehom i novim saznanjima, koja dolaze kroz casual razgovor, što će svim ljubiteljima ovog žanra dodatno značiti jer je spontanost ono zbog čega volimo podkaste.

SmartLess je počeo sa emitovanjem svojih epizoda 2020. godine za vreme pandemije korona virusa, a do danas uspeli su da snime epizode sa najvećim svetskim ličnostima današnjice.

Biden u humorističkom podkastu

SmartLess je specifičan po odabiru sagovornika, te su početkom meseca ugostili i američkog predsednika Joe Bidena. Neka od većih imena koja su gostovala u podkastu su: Elisabeth Moss, John Legend, Eean McGregor, Halle Berry, Tom Hanks i mnogi drugi.

Svi gosti su neizmerno zabavni i duhoviti kada ih ova trojica genijalnih podkastera ugoste, međutim Joe Biden je uspeo da nadmaši sve. Možda nam je dojam bio pojačan činjenicom da ovaj američki predsednik zaista ima smisao za humor, svakako vama ostavljamo da presudite u svoje ime.

@smartless

HA-HA-HA & XE-XE-XE

Svaki put kada nam je potrebno malo pozitive u životu, znamo gde da je pronađemo. SmartLess ekipa i njihovi gosti čine put do i od posla jednostavnijim, a vikend ispunjen pozitivnom energijom i odličnim humorom. Kako nema puno duhovitog sadržaja u sveri podkasta, ovo može biti odlično rešenje za ulazak vedrine u vaše uši.

Odličan humor je teško pronaći, onaj iskren i otvoren, a mi smo uspeli da ga pronađemo u SmartLess-u. Gosti koje uspevaju da dovedu iz nedelje u nedelju oduševljavaju publiku i verujemo da će, ukoliko im date šansu, oduševiti i vas.

SmartLess možete pratitI na spotify aplikaciji, youtube kanalu i putem njohovog sajta. 

Neka zabava počne.

Učitati još
Zatvori