Nova pesma Zdravka Čolića „Biraj ti“ je live – poslušajte je među prvima
Nova pesma Zdravka Čolića „Biraj ti“ je live – poslušajte je među prvima

Nova pesma Zdravka Čolića „Biraj ti“ je live – poslušajte je među prvima

Zdravko Čolić, jedna od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora, predstavio je novu pesmu Biraj ti. Sve što legendarni Čola uradi izaziva veliku pažnju javnosti, a vest o novoj pesmi obradovala je pubiku širom regiona. April je, a ovaj simbolično donosi i nove stihove proslavljenog pevača. Biraj ti je pesma koju Čolić objavljuje nakon singla 100 dukata, koji je predstavio 8. marta 2022. godine na veliku radost ženskog dela publike. April u Beogradu, ali i širom regiona bogatiji je za još jedan hit ovog velikana. U nastavku poslušajte pesmu.

Biraj ti

Pesmu Biraj ti autorski potpisuje Dino Merlin, dok iza aranžmana stoji Marko Louis. Čolić je prethodno na oficijelnom Instagram profilu stihovima najavio izlazak nove pesme: Ne tako davno siguran bijah u to da mogu pobjeći od sebe… Saradnja dve muzičke zvezde, Zdravka Čolića i Dina Merlina dala je pesmu Biraj ti, koja se stilski i emocijom nadovezuje na prethodni singl 100 dukata. Povodom izlaska pesme Čolić je na Instagram profilu napisao:

Jelo, noćas će k’o nekad moje tijelo da zadrhti, od života ili od smrti, biraj ti…

Nakon pune dvije godine poklanjam vam pjesmu Biraj ti. To je samo jedna u nizu premijera koje će biti uvertira u 16. studijski album. ♥️

“Biraj ti” je nostalgična priču o uspomenama i sjećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje ona – Jelena. Pjesma je to uz koju će se moći i plakati, i veseliti, ali i lomiti čaše – kako od sreće, tako i od tuge.

Tekst i muziku pjesme potpisuje moj prijatelj Sarajlija, glazbeni čarobnjak Dino Merlin. 🌹
Iza glazbenog aranžmana stoji Marko Stojanović Louis, a spot za pjesmu sniman je pod palicom redatelja Arneja Misirlića. 🌹

Hvala svim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u stvaranju ovog glazbenog projekta. Pjesma je dostupna na svim streaming platformama te na službenom Youtube profilu. ♥️

Voli vas vaš,
Zdravko Čolić

Nagoveštaj atmosfere i pojedine kadrove sa snimanja, Čolić je svojevremeno podelio sa publikom putem društvenih mreža.

Vreme je za novu muziku

Čolić je poslednji studijski album Ono malo sreće objavio 2017. godine. Na albumu je predstavljeno 11 pesama, među kojima su se izdvojile numere: Ono malo sreće, Kuća puna naroda, Ničeg nije bilo između nas, Tebe čuvam za kraj… Numera Kuća puna naroda brzo je osvojila simpatije publike, a Čolić ju je tokom turneja koje su usledile odabrao kao onu koju ostavlja za kraj koncerata. Na pomenutom albumu su se kao autori javili i poznati umetnici:  Z. S. Gibonni, M. Bajagić, Antonija Šola, Miroslav Drljača Rus i Čolićev dugogodišnji saradnik Nikša Bratoš. Nakon albuma, usledio je singl 100 dukata. Za ovu pesmu muziku potpisuje Saša Matić, tekst Miloš Smiljanić Žuća, dok iza aranžmana stoji Nikša Bratoš.

Singl Biraj ti je uvertira u novi album i novo muzičko poglavlje proslavljene zvezde, kako je sam sugerisao. Tako, singl Biraj ti je nagoveštaj nove muzike koju ćemo u narednom periodu imati priliku da čujemo od legendarnog pevača. Proleće je, april je – ne postoji lepši način da u njemu uživamo do u novim stihovima i emociji jedne od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora.

Foto: Instagram @zdravko.colic

Učitati još
Zatvori