Tyla i Travis Scott objavili remiks pesme „Water“
Tyla i Travis Scott objavili remiks pesme „Water“

Tyla i Travis Scott objavili remiks
pesme „Water“

Melodiju pesme Water znaju gotovo svi korisnici društvenih mreža, a uticaj ove trake prepoznao je i Travis Scott. Naime, mlada pevačica na scenu je stupila 2019. godina, da bi je singl Water postavio među najpopularnije izvođače savremene muzičke industrije. Viralnost pesme omogućio joj je prodor na sve liste, a Billboard je proglašava za najmlađu Južnoafrikanku kojoj je u poslednjih pola veka pošlo za rukom da dostigne ovako zapažen uspeh.

Bilo kako bilo, Tyla i Travis Scott su konačno objavili remiks njenog debitantskog hita i možemo slobodno da tvrdimo da je upravo ovo znak da je njen talenat primećen ne samo od strane publike već od najvećih imena na sceni. Prva govorkanja o ovoj saradnji započela su pre nekoliko meseci, a u nedavnom intervjuu na pitanje koja joj je poslednja poruka u telefonu Tyla je odgovorila da je reč o potvrdi za muzički video za remiks pesme Water u kojem se nalazi i genijalni Travis Scott.

🎵make me water🎵

Pesma Water postala je viralna bez zvaničnog spota ili bilo kakvog vizuelnog predstavljanja, a Tyla je osvojila i svoju prvu Grammy nagradu. Ipak, spot koji je upravo objavljen predstavlja idealnu materijalizaciju jednog od najvećih hitova danas, a Tyla i Travis Scott nose Balenciaga racing suit. Spot je režirao Nabil Elderkin, a ovaj projekat stiže tek nekoliko dana nakon što je mlada umetnica najavila debitantski album jednostavnog naziva Tyla.

Afrobeat vlada muzičkom scenom, a prodor ovog zvuka na komercijalno tržište dogodio se nakon što je Beyonce objavila vizuelni album Black is king. Ubrzo nakon toga broji izvođači pratili su njene korake, a Tyla je sa pesmom Water veoma brzo zaludela scenu.

Afrobeat preuzima vođstvo dok magloviti synth/pop elementi čine traku još umnogome melodičnijom. Kada je reč o samim stihovima, kroz tekst je prožeta priča o partnerskoj povezanosti koji ne čini samo strast i žudna već duboka emocionalna povezanost.

Foto: Instagram (@tyla, @astroshadyrage)

Učitati još
Zatvori