SZA x Paramore: Da li je već sada poznata jedna od najboljih ovogodišnjih kolaboracija?
SZA x Paramore: Da li je već sada poznata jedna od najboljih ovogodišnjih kolaboracija?

SZA x Paramore: Da li je već sada poznata jedna od najboljih ovogodišnjih kolaboracija?

Čini se da miljenici R&B muzike u poslednjih nekoliko godina sve polazi za rukom. Pevačica SZA ove godine je prva po broju GRAMMY nominacija, a na ceremoniji dodele prestižnih nagrada će i nastupati. Takođe, najavila je da će novi studijski album Lana izaći u narednim mesecima i, sudeći po njenim aktivnostima, u toku su finalne pripreme.

Ipak, iako nije odala previše informacija o tome šta nas očekuje, u jednom od poslednjih intervjua najavila je kolaboraciju sa popularnim rok sastavom za koju se već sad pretpostavlja da će biti jedna od najboljih u ovoj godini.

SZA
Profimedia

Soon, soon, it’s in the works

U sklopu premijere Apple Music Live seta, odnosno nastupa popularne pevačice, na Tik Tok nalogu ove platforme objavljen je intervju u kom je SZA davala kratke odgovore na kratka pitanja. Tom prilikom sa fanovima je podelila sneak peak koji se tiče saradnje između nje i benda Paramore. A pozitivne reakcije u komentarima dokaz su oduševljenja koje niko nije krio.

@applemusic

#SZA is here to answer your burning questions. ❤️‍🔥 Don’t miss #AppleMusicLive this Wednesday, January 31st at 7PM PT, only on Apple Music.

♬ original sound - Apple Music

Pevačica ovog benda Hayley Williams još prošle godine priznala je da već godinama priželjkuje duet sa R&B zvezdom. Tom prilikom je kroz šalu rekla kako joj se javlja bar jednom nedeljno da bi joj to predložila. Tada je otkrila i da joj je omiljena pesma koju izvodi SZA Garden, ali i da su brojne druge numere deo njenih plejlista, te da ih nikada ne preskače.

paramore
Profimedia

Dakle – čini se da u svakoj šali ima bar malo istine. Iako i dalje nije poznato kada će pesma biti objavljena, SZA ima napornu godinu ispred sebe. Već sada znamo da će biti deo brojnih festivala, od kojih je jedan i evropski aka Primavera Sound u Barseloni. Međutim, ono što je definitivno jeste da će album u narednih nekoliko meseci izaći. A on ujedno potencijalno najavljuje novu eru ove pevačice.

Foto: Profimedia / Tik Tok @applemusic

Učitati još
Zatvori