Spice Girls reunion na 50. rođendanu Victorie Beckham – donosimo detalje sa proslave
Spice Girls reunion na 50. rođendanu Victorie Beckham – donosimo detalje sa proslave

Spice Girls reunion na 50. rođendanu Victorie Beckham – donosimo detalje sa proslave

Victoria Beckham proslavila je svoj 50. rođendan i to na vrlo gala način, kako i dolikuje. Već smo navikli da sve bitne datume obeležava sa porodicom ali je, za ovaj jubilarni, priredila proslavu za sve svoje najbliže prijatelje, u restoranu u britanskoj prestonici, koja trajala do ranih jutarnjih sati.

Guest lista obilovala je poznatim ličnostima a tu su bile i sve četiri članice koje su sa Victoriom činile planetarno popularnu grupu Spice Girls. Devojke su, u jednom momentu, otpevale i njihov veliki hit “Stop” / mikrofona bez / i dovele atmosferu na ovom luksuznom partiju, u londonskoj četvrti Mayfair, do usijanja.

50 never look so good

Little party never killed nobody – upravo to nam poručuju Victoria i prijatelji. Star-studded proslava okupila se svetski jet-set a među zvanicama našli su se Tom Cruise, Eva Longoria, Selma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley, Gordon Ramsay kao i sve preostale članice grupe Spice Girls.

David, Brooklyn, Romeo i Cruz nosili su svečana odela u vidu smokinga, dok su Victoria i Harper Seven nosile duge, romantične haljine u nežnim bojama.

Spice Girls reunion

Od ranog jutra svi media autleti prenose vest da su se članice kultne pop grupe Spice Girls ponovo okupile, a sve je to svojom kamerom sa mobilnog telefona zabeležio niko drugi do – David Beckham (u daljem tekstu poznatiji kao naš omiljeni social media manager).

Mell B, Geri Halliwell, Emma Bunton i Mel C došle su na proslavu jubilarnog 50. rođendana svoje koleginice Victorie, a ovaj reunion obradovao je sve fanove jednog od najuticajnijih girl pop bendova u istoriji muzičke industrije.

David je svojim telefonom usnimio i momenat kad je cela petorka stajala zajedno i pevala jedan od mnogobrojnih hitova, a snimak je postao viralan istog trenutka. Nobody does a better marketing then The Beckams.

Foto: Prodimedia,  Instagram / @davidbeckham / @victoriabeckham / @spicegirls

Učitati još
Zatvori