„Saltburn“ zvezda Barry Keoghan u novom spotu svoje devojke Sabrine Carpenter
„Saltburn“ zvezda Barry Keoghan u novom spotu svoje devojke Sabrine Carpenter

„Saltburn“ zvezda Barry Keoghan u novom spotu svoje devojke Sabrine Carpenter

Make pop music great again.

Rising star Sabrina Carpenter u rukavu već ima hit leta („that’s that me espresso„), a sada nas je iznenadila filmičnim spotom za pesmu „Please, please, please“ u kojem glavnu ulogu ima njen emotivni partner, poznati glumac Barry Keoghan.

Pop izvođači su svojevremeno snimali visokobudžetne spotove koji su pratili izvrsno odrađen scenario, da bi dolaskom digitalnih platformi kao što su Deezer i Spotify muzika postala nešto se samo sluša, što anulira experience koji nam pruža simbioza audio-vizuelnog momenta. Ovim spotom, koji je režirao Bardia Zeinali, Sabrina Carpenter teleportuje nas u dobra stara vremena kada su spotovi imali actual plot twist, dok njena popularnost iz dana u dan raste zbog visokoprofilisane romantične veze sa holivudskom zvezdom. Ovo je, bez sumnje, njena prelomna godina kada je karijera u pitanju.

barry keoghan
@keoghan92

Lovebirds on film

Sabrina Carpenter i Barry Keoghan u vezi su još od prošle godine, a svoje prvo zvanično javno pojavljivanje imali su u okviru ovogodišnje Met Gale. Par se već neko vreme otvoreno podržava u komentarima preko socijalnih mreža, a ovim video spotom su svoju vezu ovekovečili za sva vremena.

Plot twist je sledeći: Romantična priča počinje na hodnicima zatvora, dok njih dvoje zajedno u kadru estetski neodoljivo podsećaju na scene iz filma Briljantin. Njene zanosne lokne i lice anđela savršeno matchuju njegovu bad boy energiju, te je ovaj par toliko dobar u realnosti da ne možemo da verujemo da nisu produkt dobro osmišljenog marketinga.

Pesma je još jedan pop hit koji će se celog leta vrteti na radio stanicama, a Sabrina uveliko živi svoju pop princess eru.

Barry keoghan
@keoghan92

Sigurnim koracima do uspeha

Pevačica se nedavno osvrnula na početak svoje karijere, kao i vrlo dugačak put od prvog projekta do mainstream popularnosti, i tim putem naglasila da je zahvalna što se njena karijera gradila korak po korak i nije došla preko noći. Ona je bila opening act na celokupnoj turneji Taylor Swift, da bi ovog proleća dobila šansu za svoj solo nastup na festivalu Coachella. Šuškalo se da su neko vreme ona i kanadski pevač Shawn Mendes bili u emotivnoj vezi, međutim pevač je to u nekom trenutku demantovao. Glumac Barry Keoghan je zvanično njen partner već neko vreme, a ljubav dele kako u stvarnom životu tako i na mini filmu koji promoviše njen novi letnji singl. In the end, she won.

Foto: Instagram / @sabrinacarpenter / @keoghan92

Učitati još
Zatvori