Rihanna priprema novu muziku ili nas ipak oči varaju
Rihanna priprema novu muziku ili nas ipak oči varaju

Rihanna priprema novu muziku ili
nas ipak oči varaju

Nakon trudničkog modnog spektakla i pojavljuvanja u muzičkom videu svog izabranika, konačno postoji naznaka da nam Rihanna priprema novu muziku. Naime, Asap Rocky i Riri uslikani su ispred muzičkog studija u Zapadnom Holivudu. I to ne jednom, već nekoliko puta u proteklih nedelju dana. Još uvek nije poznato na čijoj muzici je ultimativni style couple radio u studiju, ali nismo mogli da se ne zapitamo da li nam to Rihanna konačno sprema novi album?

Odgovor svakako nećemo dobiti uskoro. Bilo kako bilo, jedno je sigurno. Nakon šest godina bili bismo skeptični čak i da Riri ponovo okači fotografiju sa zlatnim Dolce & Gabbana slušalicama.

Poslednji muzički projekat Rihanna je objavila davne 2016. godine koja je poznata i kao zlatno doba muzike s obzirom da su nam tada servirani i albumi Starboy, The Life of Pablo, Lemonade, Untitled Unmastered, Views i Major Key.

Album ANTI je čak osmi studijski album miljenice pop kulture. Jedan od producenata bio je i genijalni Timbaland, dok su se među gostujućim vokalima našli Drake i SZA.

Draga Riri,

Računaćemo ti i pojavljivanje na singlovima poput Lemon, Wild Thoughts i Loyalty koji su izašli samo godinu dana nakon debitovanja ANTI albuma. Ali, pesmu Believe it iz 2020. godine zaista ne prihvatam i možemo slobodno da kažemo ne opraštamo.

Dugonajavljivani projekat sa kanadskim pevačem Partynextdoor naveo nas je da pomislimo kako ćemo konačno imati priliku da slušamo Rihannu, te smo bili veoma razočarani kad smo shvatili da se pojavila skoro pa kao prateći vokal.

Profimedia
Profimedia

Na kratko se vraćamo modnoj vladavini poslednje kul devojke. Rihanna na paparaco fotografijama nosi nove Nike Air Adjust Force x Ambush patike o kojima smo već pisali. Kao i Balenciaga Le Cagole torbu za koju smo predviđali da će postati IT komad sezone.

Učitati još
Zatvori