It’s official: Lana Del Rey će se naći na predstojećem albumu Taylor Swift
It’s official: Lana Del Rey će se naći na predstojećem albumu Taylor Swift

It’s official: Lana Del Rey će se naći na predstojećem albumu Taylor Swift

Čekanje je završeno, it’s official: Lana Del Rey će se naći na predstojećem Taylor Swift albumu pod nazivom Midnights. Ovom saradnjom pevačice će spojiti njihove dve izuzetno velike i ekstremno lojalne fan baze, za koje je malo reći da ih je vest o zajedničkoj pesmi obradovala.

Taylor Swift je u svom mini TikTok serijalu Midnights Mayhem with Me, 13 noći za redom otkrivala po jedan naziv pesme sa njenog predstojećeg albuma. Prvi otkriven naziv bio je za 13. numeru na albumu – Mastermind, i dan za danom je polako prolazila kroz ostatak trackliste. U poslednjem delu ovog mini serijala, Taylor je otkrila je naziv 4. pesme na albumu zvane Snow On The Beach, i dodala reči koje su izazvale sveopšti haos – featuring Lana Del Rey.

@taylorswift

Our LAST EPISODE! The season finale of Midnights Mayhem with Me, with QUITE the twist of an ending… #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe

♬ Midnight Mayhem episode 13 - Taylor Swift

Kako je Jack Antonoff spojio neke od najuticajnijih umetnica svog vremena

Jack Antonoff je američki pevač, tekstopisac i producent koji je u više prilika sarađivao na odvojenim projektima ove dve pevačice. Antonoff je dugo godina bio zauzet radeći na bezbroj projekta zajedno sa Taylor Swift, između ostalih koji su bili rad na njenim albumima Lover (2019), Folklore (2020) i Evermore (2020), ali i ponovnim snimanjima njenih starih pesama, čime je doneo mnoge (Taylor’s Version) naslove.

Antonoff je takođe imao dve sjajne saradnje sa umetnicom Lanom Del Rey na njenim albumima Norman Fucking Rockwell (2019) i Chemtrails Over the Country Club (2021), gde je osim svog rada kao producent bio ko-autor na mnogim pesmama sa albuma. NFR je ubrzo nakon svog izlaska postao kritički najcenjeniji Lana Del Rey album, da bi 2020. godine bio nominovan za Grammy nagradu albuma godine.

Taylor Swift, Landa Del Rey i njihov muzički producent Jack Antonoff / @taylorswiftbr
@wemomx
@popsugaruk

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori