Datum izlaska novog albuma Taylor Swift (ni)je slučajnost
Datum izlaska novog albuma Taylor Swift (ni)je slučajnost

Datum izlaska novog albuma Taylor
Swift (ni)je slučajnost

Svet je noćas obišla vest da Taylor Swift ima novi album koji zvanično izlazi 21. oktobra. Ova vest nije nikakva spektakularna vest, osim ako niste die hard fan Taylor Swift. Ili zapravo jeste zanimljiva vest ako niste njen najveći fan? Naime, 21. oktobar je datum kada je rodjena Kim Kardashian. E sad već imamo zanimljivu vest: Taylor Swift izbacuje svoj novi album na rodjendan Kim Kardashian. U get the memo?

Midnights, album čiji je izlazak najavljen za 21. oktobar

Basic informacije za one koji nisu upućeni u dramu:

Album nosi naziv Midnights, the stories of 13 sleepless nights scattered throughout my life. Ako nas pitate, ni to nije slučajnost. Pre tačno 13 godina Taylor je osvojila MTV nagradu za najbolji spot u female kategoriji, od treme nije ni stigla da se zahvali a Kanye West je već bio na bini sa konstatacijom da je nagradu više zaslužila Beyonce. Ostalo je istorija.

Šest godina nakon incidenta, Taylor i Kanye su zakopali ratne sekire na istom dogadjaju, a ona je imala tu čast da mu uruči video Vanguard nagradu. Već sledeće godine, na albumu Life of Pablo našla se sporna pesma u kojoj Kanye repuje: „I feel like me and Taylor might still have sex / I made that b*tch famous.“

U novu rundu konflikta direktno je bila umešana i Kim Kardashian, koja je tada uveliko bila sa Kanye-om u vezi. Ko je fanatično pratio snimljene objave njihovih telefonskih razgovora, kao i twitter rant-ove, zna da su se Taylor i Kanye prepucavali preko pesama dugi niz godina. Svi se sećamo Look what you made me do numere, koja perfektno opisuje posledice dugogodišnjih prepucavanja. Kasnije je Taylor pričala o svemu tome u poznatom dokumentarcu koji je izdala za Netflix.

Da li naziv 13 priča o neprospavanim noćima ima veze sa 13 godina koje nas dele od te čuvene dodele, ili je 13 prosto njen srećan broj (na twitteru oduvek koristi nick @taylorswift13) ostaje da vidimo kada album zvanično izadje. Do tada nagadjamo.

Na sinoćnoj dodeli MTV nagrada, sada već poznatom mestu okršaja, Taylor je održala govor zahvalnosti nakon osvojene nagrade za video godine. U tom govoru je ekskluzivno sa celim svetom podelila informaciju o datumu izlaska novih pesama (čitaj, 21. oktobar). Na albumu postoje strana A i strana B, a pesme nemaju imena već se zovu po rednim brojevima. Od 1-13.

Bilo kako bilo, sve su ovo prevelike slučajnosti. Sa druge strane, možda smo mi željni nastavka te čuvene Kim-Kanye-Taylor drame. Jedno je sigurno, datum ne može biti koincidencija.

 

Ovo sve sigurno kopka i Kim Kardashian, a nas zanima da li će napraviti privatni album listening party na svoj rodjendan u ponoć, kada će on zvanično biti na svim streaming platformama? Ili je ova priča već svima outdated? Čekamo.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori