Još jedan holivudski raskid: Avril Lavigne i Tyga okončali vezu
Još jedan holivudski raskid: Avril Lavigne i Tyga okončali vezu

Još jedan holivudski raskid: Avril
Lavigne i Tyga okončali vezu

Kratka, ali prilično ispraćena romansa jednog od najneočekivanijih holivudskih parova je ponovo okončana – ovog puta, zvanično. Tyga i Avril Lavigne su izazvali pažnju javnosti neposredno pred realizovanje jednog od uticajnijih PR projekata Kris Jenner. Pre Kendall Jenner i Bad Bunnyja, pre Kylie Jenner i Timothéea Chalameta – tu su bili Tyga i Avril koji su veoma brzo postali glavna tema u javnosti. Čak je i njihova modna priča odjeknula veoma glasno.

Govorkanja u medijima kreće se u pravcu njihovog nimalo dramatičnog raskida, a kako kažu par više nije u kontaktu. Ovo je njihov drugi raskid nakon što su u vreme letnjih meseci na kratko obnovili romansu za vreme vrelih letnjih meseci.

Tyga i Avril – relationship timeline

Pariz je još u februaru opravdao reputaciju grada ljubavi. Pomalo u maniru Emily in Paris, Avril Lavigne došla je u francusku prestonicu dve nedelje nakon raskida sa Mod Sun-om i tu potražila utočište za svoje slomljeno srce. Doduše, nije rizikovala sa uvek nepredvidivim Francuzima, već je njenu pažnju privukao niko drugi do Tyga.

Saga Avril in Paris zapravo počinje nekoliko nedelja ranije, kada su Tyga i Avril prvi put viđeni zajedno na žurci Leonarda DiCapria. Međutim, pravi zaplet počinje na ulicama Pariza, gde je par prisustvovao Nedelji mode. Naizgled pijateljsko čavrljanje u prvim redovima Ottolinger revije nije ukazivalo da između njih može biti nešto više.

tyga i avril

First (public) kiss

U sledećoj epizodi dolazi do drastičnog plot twist-a! Samo dan kasnije, Tyga i Avril  zajedno su došli na Mugler x Hunter Schafer žurku, održanoj povodom predstavljanja Fall/Winter 23 kolekcije brenda. Tamo su uhvaćeni njihovi prvi trenuci nežnosti i razmenjeni poljupci, čime je postalo jasno – it’s official. Tyga i Avril Lavigne are were a thing.

tyga i avril
tyga i avril

Twinning

Sledećeg dana, par se pojavio na Y/Project reviji, odeveni u crne kožne mantile. Kao sve dobre ljubavne priče, i ova je dobila svoj matching outfits momenat. Nešto poput Chuck i Blair u seriji Gossip Girl. 

tyga i avril

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori