Dugonajavljivani album Travis Scotta na pomolu, evo šta smo saznali
Dugonajavljivani album Travis Scotta na pomolu, evo šta smo saznali

Dugonajavljivani album Travis Scotta na
pomolu, evo šta smo saznali

Nakon niza skandala, lošeg kriznog marketinga, modnih kolaboracija, u suštini svega osim muzike – konačno je na pomolu dogoiščekivani album Utopia. Američki rep izvođač i talentovani muzički producent Travis Scott na jednom događaju u Los Anđelesu pustio je nekoliko neobjavljenih pesama u saradnji sa ultimativnim umetnicima svetske hip-hop scene. Za sada je poznatno da se na albumu nalaze gostujući vokali kao što su Kid Cudi, Future i Pharrell.

Travis Scott najavio je nekoliko pojavljivanja kao deo Road to Utopia iskustva. S obzirom da je ovo bilo tek prvo u nizu, predviđamo da će nam na narednim nastupima servirati ostatak pesama sa beskonačno dugo najavljivanog muzičkog projekta. Podsećamo, prve instrumentale sa albuma Utopia imali smo priliku da čujemo u Cactus Jack reklamnoj kampanji Don’t Get Caught, koja inspiraciju pronalazi u kultnom filmu devedesetih – Richie Rich. 

Poslednji muzički projekat Travis Scott servirao nam je davne 2018. godine. Astroworld je umnogome promenio svetsku muzičku rep scenu i pomerio granice trap žanra. To je bio tek treći studijski album talentovanog muzičara. Ipak, njegove sposobnosti imali smo priliku da vidmo i na Yeezus projektu Kanye Westa još pre skoro deceniju. Na muzičkom ostvarenju Astroworld prvi put smo imali priliku da čujemo sada već poznatog izvođača Don Tolivera.

Foto. Instagram (@rob_hoffman)

Učitati još
Zatvori