Ash iz serije Euphoria novo lice Cactus Jack x Air Jordan kampanje
Ash iz serije Euphoria novo lice Cactus Jack x Air Jordan kampanje

Ash iz serije Euphoria novo lice Cactus
Jack x Air Jordan kampanje

Imate osećaj da se glavni akteri, ne tako teenage serije – Euphoria, pojavljuju u baš svakoj beauty i fashion kampanji koju ste videli u poslednje vreme? Osećaj vas ne vara! Ovoga puta, Javon Walton igra glavnu ulogu u Don’t Get Caught kampanji za novu capsule collection Cactus Jack x Air Jordan.

@cacstusjack
@cacstusjack

Ako ste se zapitali šta to HBO serija Euphoria i reper Travis Scott imaju zajedničko, i na to imamo odgovor – hype. Velika popularnost serije i isto toliko velika popularnost Travisove muzike odlična su marketing kombinacija. Poput hit dramske serije, koja je u proseku imala više miliona gledalaca za samo dve epizode ​​u sezoni, saradnja Cactus Jack x AJ takođe je izazvala mnogo buke. Sa druge strane Cactus Jack x Dior kolaboracija nije imala isti odziv kao drugi reperovi projekti. Razlog tome, kako neki mediji navode, leži u namernom nedostatak publiciteta. U prilog svemu ovome govori činjenica da su se Cactus Jack Air Jordan 1 Low OG Reverse Mocha patike rasprodale nakon što se za samo 30 minuta na sajtu pojavilo više od 2,4 miliona učesnika u raffleu.

@cacstusjack
@cacstusjack

Cactus Jack x AJ

Komadi iz Don’t Get Caught kolekcije poput privezaka za ključeve i dukseva sa kapuljačom, još uvek mogu da se kupe u web prodavnici Cactus Jack. Iako su patike naznačene kao rasprodate, ne brinite fanovi jer La Flame ipak misli na sve nas. Šira verzija ovog dropa Air Jordan 1 Low OG Reverse Mocha  patika biće objavljena za nekoliko dana, nakon što se patike pojave u SNKRS Nike shop 21. jula.

Petnaestogodišnjem Javonu Waltonu, koji u seriji Euphoria tumači lik tihog ali smrtonosnog Ashtraya, u dvominutnoj reklami za Don’t Get Caught kampanju pridružuju se Major League Baseball ikona Reggie Jackson i bacač Houston Astrosa Lance McCullers. Reklama je inspirisana filmom iz 1994. godine – Richie Rich, u kojem glavnu ulogu igra Macaulay Culkin. Kruže glasine da je u reklamnoj Don’t Get Caught kampanji korišćen instrumental sa Travisovog dugoiščekivanog albuma Utopia.

@cacstusjack
@cacstusjack

Foto: Instagram, Cactus Jack

Učitati još
Zatvori