Booked & busy: Dua Lipa prikazala kolekciju za Versace, a uskoro izlazi pesma za film „Barbie“
Booked & busy: Dua Lipa prikazala kolekciju za Versace, a uskoro izlazi pesma za film „Barbie“

Booked & busy: Dua Lipa prikazala kolekciju za Versace, a uskoro izlazi pesma za film „Barbie“

Dua Lipa je ove nedelje oličenje booked and busy girlboss. Pevačica je najpre prisustovala Filmskom festivalu u Kanu, gde je prvi put prošetala ruku pod ruku sa novom simpatijom i partnerom, francuskim rediteljem Romainom Gavrasom.

Nakon toga podelila je sa fanovima uzbudljive vesti o novom muzičkom projektu, pa je u francuskom gradu predstavila i dugoiščekivanu modnu kolaboraciju sa, ni manje ni više, nego modnom kućom Versace. Nego, idemo redom.

Dance the Night

Kada su ranije ove godine objavljeni prvi zvanični posteri za novi film Grete Gerwig, niko nije očekivao da jednom od njih vidi upravo Dua Lipu. Tada se pročulo da je pevačica, osim uloge jedne od Barbie lutaka, dobila i priliku da svojom pesmom upotpuni soundtrack filma. Dance the Night naslov je numere čiji deo je pevačica podelila na svojim društvenim mrežama, a koja će izaći ovog petka u ponoć (po britanskom vremenu, daklu u 1 izjutra po našem – ukoliko ste toliko nestrpljivi).

Inače, fanovi filma Barbie sumnjaju da bi, osim Dua Lipe, i Lady Gaga mogla da otpeva pesmu za film. Pevačica je hintovala novitete u najnovijoj objavi na svom Instagram profilu, a zvaničan nalog filma ostavio je zanimljiv komentar – emoji, koji je ipak, dovoljan da posumnjamo o čemu se radi.

La Vacanza u Kanu

Dua Lipa već neko vreme važi za modnu ikonu, koja svojim stilskim izborima postavlja modne trendove. Svojevrsa ikona y2k estetike, Dua je sada uplivala i u dizajnerske vode. Uz pomoć Donatelle Versace, kreirala je kolekciju La Vacanza koja je početkom nedelje prikazana na reviji u Kanu. Komadi odišu duhom 60-ih i glamuroznih letovanja na Azurnoj obali – što ime kolekcije i insinuira. Naslućuju se i prepoznatljivi motivi italijanske modne kuće, posebno u silueteama, dok je upliv Dua Lipe prepoznatljiv na detaljima u obliku leptira.

Foto: Instagram (@dualipa)

Učitati još
Zatvori