Dua Lipa nastavlja da niže hitove – nova pesma Houdini ima više od 20 miliona pregleda za dva dana
Dua Lipa nastavlja da niže hitove – nova pesma Houdini ima više od 20 miliona pregleda za dva dana

Dua Lipa nastavlja da niže hitove – nova pesma Houdini ima više od 20 miliona pregleda za dva dana

Nakon što je obrisala sve fotografije sa svog Instagram profila i upitala pratioce – da li smo spremni? ne sugerišući za šta tačno, moglo se naslutiti da je reč o novoj pesmi. Ubrzo je i sama Dua Lipa potvrdila da stiže nova muzika. Iako isprva najavljena za sredu, 8. novembra, release day se desio dva dana kasnije, u petak 10. novembra. Nova pesma nosi naziv Houdini o čemu se spekulisalo i pre samog objavljivanja.

Nova era – nova frizura

Slično kao Bad Bunny, britanska pop zvezda za ovu priliku odlučila je da novu eru u svojoj muzičkoj karijeri nagovesti promenom frizure. U njenom slučaju, to je značilo novu boju kose, pa smo je tako u prvoj objavi na profilu, otkada je sve stare obrisala, mogli da je vidimo u do sada neviđenom izdanju – sa crvenom kosom. Iako ovaj potez nismo očekivali, njime nismo preterano iznenađeni, s obzirom na to da smo već ranije ove sezone predosetili da će upravo ova nijansa biti najpopularnija. A da li promena frizure znači, kao u Benitovom slučaju, i promenu muzičkog žanra, ostaje da vidimo.

Dua Lipa is back, poslušajte Houdini

Dua Lipa se i na novom muzičkom projektu drži proverene formule. Ona joj je donela ranije hitove, brojne nagrade, ali i rekordne brojeve – bilo u vidu reprodukcija na streaming platformama ili posećenosti na nedavno okončanoj turneji. Pesmu potpisuju Dua Lipa sa Kevinom Parkerom i Denijem Harleom, kao i vrhunskim tekstopiscima – Tobiasom Jessi Jr. koji je pisao hitove za Adele, Harry Styles, Miley Cyrus) i Caroline Ailin (koja je autorka nekoliko Lipinih hitova).

Kratak sneak peek od svega par sekundi na pesmu Houdini sugerisao je da pevačica nije odstupila od svog uobičajnog zvuka, pa tako nismo ni sumnjali da nas očekuje još jedan pop hit. Da je i zaista tako potvrđuju brojke – pesma je za samo 24h zavredila 10 miliona pregleda, isto toliko i drugog dana, i dve Grammy nominacije. I dok čekamo novi album, slušamo novi hit – Houdini.

Foto: Instagram (@dualipa), YouTube

Učitati još
Zatvori