021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Još jedan vikend je pred nama, a Novi Sad nas ponovo svojom raznovrsnom ponudom poziva u nezaboravni noćni provod. Nezavisno od toga koji žanr preferirate, jedna ključna stavka povezuje sve žurke koje smo objedinili – užarena atmosfera u samom srcu plesnog podijuma. A ove nedelje, vikend započinjemo nešto ranije – i to već u četvrtak – a razlog za to je, naravno, i više nego opravdan.

021
Victoria Beckham

021. night escapes


KARAOKE VEČE / GERILA BAR

Ukoliko ste više puta uhvatili sebe kako pevušite omiljenu pesmu, zašto ne biste imali mini koncert tokom kog ćete se zabaviti, ali i poraditi na potencijalnoj tremi koju posedujete? Upravo tim povodom, Gerila Bar vas već u četvrtak od 19 časova poziva na KARAOKE NIGHT koji će ispoštovati gotovo sve vaše muzičke želje.

Imena onih koji se usude da otpevaju pesmu [ te ujedno možda održe i mini performans ] biće ubačena u točak sreće, a dobitnici specijalnih nagrada će se izvlačiti na svakih sat vremena. Stoga na vreme spremite glasne žice i pripremite se za nezaboravan provod. Ulaz se naplaćuje 200 dinara.

FAKIR & BAKA / KC LABAR

Petak i subota su mnogima sada već tradicionalno rezervisani za KC LABar. Ove nedelje, za muzičko putovanje biće zaduženi FAKIR u petak, a BAKA u subotu. U petak ćete poleteti već od 20 časova, i to zajedno sa jednim od najduže prisutnih imena na elektronskoj sceni. FAKIR će vas dočekati sa jedinstvenim house setom koji će, kao i uvek, trajati do kasno posle ponoći.

Celonoćno muzičko putovanje će u subotu nastaviti ambasador lepog ponašanja i predstavnik najkvalitetnijeg gruva – BAKA. Stoga se na vreme pripremite i okupite omiljeno društvo, te već od 20 časova uputite na poznatu adresu. Kao i uvek, na žurku čiji je prosek odličan [ 5.00 ] su pozvani apsolutno svi.

SORRY NOT SORRY / KC LAB

Žurka pod nazivom SORRY NOT SORRY sazdana je od hitova za đuskanje, muvanje i ples. Za specijalno veče biće zaduženi, pre svega, RETRO HIT LIST, SARCHY i MIAXX, ali i svi okupljeni na plesnom podijumu KC LAB-a.

Dakle, subota je odlična prilika da izađete, a istovremeno se oslobodite stresa i negativne energije. Najvreliji bengeri će vas prodrmati čak i usred zime, a plejlista je raznovrsna i čine je The Weeknd, Britney Spears, Shakira, Eminem, Dua Lipa i mnogi drugi. Žurka počinje u 20 časova, a ulaz se naplaćuje 300 dinara.

MIGHTY FUSION / PORTAL

Svaka dobra priča iz noćnog provoda u sebi sadrži pojam PORTAL – i to novosadski Portal. A ove subote, na poznatoj adresi dočekaće vas isto tako poznate melodije čiji miks nosi naziv Mighty Fusion.

Ovonedeljni duo za DJ pultom čine Mak Floss i Rey Cuba koji će doneti latino, reggaeton, r&b i mnoge druge ritmove. Pored toga, oni će doneti i dobar vajb – a na vama ostaje samo da ponesete osmeh, dobro raspoloženje i želju za fenomenalnim provodom.

Učitati još
Zatvori