021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Nove vikend avanture su pred nama, i stoga nas party groznica uveliko hvata već sredinom nedelje. Upravo zbog toga, u sklopu 021. night escapes rubrike pripremili smo još jednu fuziju različitih ritmova koji imaju barem jednu sličnost – svaki od njih predstavlja asocijaciju na nezaboravan provod. Stoga vam preostaje samo da se odlučite kojim žanrovima ćete se prikloniti jer je poslednji vikend u aprilu rezervisan za muzičku pustolovinu koja će se dugo prepričavati.

vikend vodič 021
McGrath/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

021. night escapes


OD ČETVRTKA DO SUBOTE / PUBERAJ

PUBeraj je provereno mesto dobre muzike, odličnih frizura i još boljih koktela. Upravo zbog toga biramo da tamo provedemo kraj još jedne nedelje, koja će sada biti u znaku četiri momka. Za atmosferu će ovaj put biti zaduženi Milanko Trifunčević u petak i Danilo Vladušić u subotu. Međutim, pre njih će vas na ulazu dočekati melodije koje garantuju nezaboravan provod, a iza kojih [ za DJ pultom ] stoje Lock’d i Ognjen Tešić. Zahvaljujući njima, vikend ove nedelje počinje već u sredu i četvrtak.

PETAK & SUBOTA / LABAR

Nakon nezaboravne atmosfere na prvom Hardgrooves eventu, ovog petka Synsane i Manorexiya za volanom obećavaju još jaču vožnju galaksijom – i to kroz hardgroove đuskalice. Ipak, LABar ekipa preporučuje razgibavanje pre dolaska. A sa obzirom na to da definitivno ne želite da propustite niti jedan sekund ove žurke, na dobro poznatoj lokaciji nađite se sa ostatkom društva u 20 časova.

Već sledećeg dana, ponovite celokupnu rutinu, a u kalendarima rezervišite večernje sate za jedno od najduže prisutnih imena na elektronskoj sceni. Za DJ pultom vas očekuje Fakir sa svojim jedinstvenim i prepoznatljivim house setovima. Oni će, kao i uvek, trajati celu noć.

SUBOTA / KC LAB

Ove subote, u KC LAB stiže hrvatski synth-pop trio pocket palma. Oni se trenutno nalaze na regionalnoj prolećnoj turneji, u sklopu koje promovišu studijski album III. Bend je u proteklih nekoliko nedelja već održao uspešne nastupe širom Hrvatske i regiona, a sada ovaj trio stiže u Novi Sad.

Uz izvedbu pesama sa aktuelnog albuma, publika može očekivati i set-listu ispunjenu dobro poznatim himnama njihove generacije. A na oduševljenje fanova, u koncertni repertoar vratili su i jedan od favorita – pesmu malena.

Foto: McGrath/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram [ @kc_labar, @puberaj, @kulturnicentar_lab ]

Učitati još
Zatvori