021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

JOURNAL vikend vodič [ 021. edition ] je, pomalo nalik na turističkog vodiča, i ove nedelje objedinio mesta koja bi trebalo da posetite u narednih nekoliko dana. Dakle, turističke destinacije postale su lokali koji su središta dobrog provoda, a turisti postajete vi i vaše omiljeno društvo. Ipak, jedna stavka je ista – i prva i druga aktivnost zahtevaju da nađete najudobnije patike jer ćete na nogama verovatno biti nekoliko sati. Muzička putovanja traju gotovo čitavu noć, a na vama preostaje da se odlučite koje ritmove preferirate.

profimedia
profimedia

021. night escapes


SUGARBOIS & WIZARD [ LABAR ]

Dobro poznati trojac Sugar Bois Inc. ovog petka u LABar donosi specijalnu selekciju najsvežijih tech house / electro numera. Imena Same, Keyri i Uroš Babić sinonimi su za nezaboravnu party avanturu, a upravo zbog toga će i ove nedelje sa prisutnima podeliti svoj energičan i prepoznatljiv stil. Žurka počinje već od 20 časova.

Već narednog dana, odnosno u subotu, na istom mestu i u isto vreme će vas dočekati Wizard. On je postao miljenik clubbing scene zbog svoje posebne i zarazne energije koju nastoji da prenese svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka. Ova žurka će na jednom mestu spojiti odličnu muziku i divne ljude, a iskusan DJ biće glavni razlog zbog kog će se ovo veče dugo prepričavati.

ANDREY PUSHKAREV [ TUNNEL ]

Ukoliko želite da subotnje veče provedete uz sjajnu muziku, ali i jedinstvenu atmosferu – Tunnel vas poziva da upravo ovde ispunite svaku od navedenih stavki sa weekend to-do liste. Tamo će vas dočekati Andrey Pushkarev koji je poznat po maratonskim vinyl setovima, te dubokom zvuku. Zbog činjenice da je među vodećim underground imenima već tri decenije, njegovi deep dub techno ritmovi preuzeće mrak.

Karte možete da kupite u pretprodaji preko Gigs Tix sajta. Njihova cena iznosi 1200 dinara. Ipak, na ulazu će one koštati 1500 dinara.

OD SREDE DO SUBOTE [ PUBERAJ ]

Sve toplije vreme navodi nas na razmišljanje o letu i izlasacima koji traju do ranih jutarnjih časova. A sa obzirom na to da vremenska prognoza do kraja nedelje najavljuje visoke temperature, za predstojeće godišnje doba možete već sada da se zagrejete – i to u PUBeraju. Od srede do subote, program je raznovrstan, ali podjednako kvalitetan.

Za ovonedeljnu atmosferu biće podjednako zaduženi kako Lesa [ sreda ] i Janko [ četvrtak ] tako i Vanja Bursać [ petak ] i Vuk Vukosavljević [ subota ]. Dakle, preostaje vam samo da se odlučite za jedan od navedenih dana, okupite omiljeno društvo i uputite na dobro poznatu adresu.

DJ MAK FLOSS & DJ PEN [ PORTAL ]

Talas dobre atmosfere ove nedelje oličen je u formi MIGHTY talasa koji vas poziva da subotu provedete u Portalu. Prolaskom kroz imaginarni portal osetićete sasvim novi doživljaj, a za to će biti zaduženi DJ Mak Floss i DJ Pen. Njihovi nastupi ogledaju se u jedinstvenoj selekciji, te zanimljivom miksovanju koje posledično dovodi do odličnog provoda.

Dakle, ukoliko r&b i reggaeton spadaju pod kategoriju vaših omiljenh ritmova za đuskanje – ovog vikenda, plesni podijum u Portalu biće u potpunosti vaš. Velika žurka počinje već od 21 čas.

TAYLOR SWIFT NIGHT [ KC LAB ]

Taylor Swift jedna je od najpopularnijih pevačica današnjice. Stoga nije začuđujuća činjenica da joj je i u srcu Novog Sada posvećena čitava tematska žurka – i to pod nazivom TAYLOR SWIFT NIGHT. Žurka iz edicije You Belong With Me će se održati u nedelju [ 14. aprila ] i počinje već od 19 časova. Stoga na vreme pripremite markere u boji i uputite se na mesto gde ćete upoznati ljude sa kojima ćete se smejati – a uz određene numere možda i plakati.

Karte se pretprodaju po ceni od 300 dinara, a na ulazu će se prodavati po ceni od 400 dinara. Naposletku, sve što vam preostaje jeste da na vreme pripremite noge za plesanje, a grlo za pevanje.

Foto: Profimedia / Instagram [ @kc_labar, @clubtunnel_, @puberaj, @portal_novisad, @makfloss, @tsnight.tv ]

Učitati još
Zatvori