Znamo koji crveni karmin koristi Taylor Swift
Znamo koji crveni karmin koristi Taylor Swift

Znamo koji crveni karmin
koristi Taylor Swift

Taylor Swift, globalna pop ikona, ponovo je tema glasina i medijskih naslova zbog svoje nove romanse. Ovoga puta, Taylor je u centru pažnje zbog svoje veze sa američkim fudbalerom i članom Kansas City Chiefsa, Travisom Kelceom. Njihova veza je toliko interesantna, da su na Super Bowlu čitav spotlight preuzeli ovogodišnjem performeru Usheru. Kladionice su spremno prihvatile interes koji izaziva par, pa su tako ponudile i opklade na to hoće li Kelce iskoristiti priliku i pred milionskim auditorijumom zaprositi Swift na Super Bowlu. Do toga nije došlo, no obožavatelji nisu ostali zakinuti za slavljenički poljubac. Ipak, Journal beauty tim nije mogao da prestane da gleda u crveni karmin koji je Taylor Swift nosila to veče. Tako smo se prisetili da je pevačica i te kako poznata po crvenom karminu, te smo se zapitali koji tačno crveni karmin nosi. Uz malu pomoć Instagrama, kao i naših istraživačkih sposobnosti, pronašli smo odgovor na to pitanje.

Beauty proizvod koji je definitivno odneo epitet timeless i chic jeste crveni karmin. To nije samo karmin već oružje samopouzdanja i simbol ženstvenosti. Iako većina žena zazire od stavljanja crvenog ruža na svoje usne, jednom kada to uradi, shvata njegovu moć. A to je i Taylor očigledno ustanovila. Ona nije oduvek poznata po nošenju crvenog karmina. Ipak, jednom kada ga je implementirala u svoju beauty rutinu, čini se da ne prestaje da njime oduševljava. Osim toga, pevačica je jednom prilikom izjavila da joj crveni karmin pomaže da izrazi svoje emocije.

Taylor’s red lipstick

Društvene mreže, Instagram i TikTok, definitivno su dobre u jednoj stvari – one su riznica beauty tirkova i beauty informacija. Kao što smo rekli, Instagram nam je pomogao da saznamo koji crveni karmin nosi globalna pop ikona. Pat McGrath, genijalna makeup artistkinja, decenijama unazad predstavlja zvezdu vodilju za gotovo sve beauty fanatike i profesionalne šminkere u nastajanju. Ona je ujedno i šminkerka Taylor Swift. Na sreću, na svom Instagram profilu je otkrila kojim crvenim karminima je ukrašavala usne Taylor Swift godinama unazad. Kao što je u opisu videa istakla, McGrath je dovele njen prepoznatljivi ruž na visok nivo koristeći MatteTrance Lipstick iz svoje istoimene linije, Pat McGrath Labs. U pitanju su nijanse pod nazivom Forbidden Love kao i Rouge 8. Takođe, nijansa Elson 4, iz linije LiquiLUST: Legendary Wear Matte je odabrana nijansa Taylor Swift.

Journal finds: Pat McGrath Labs – crveni karmini

MatteTrance Lipstick - Rouge 8
MatteTrance Lipstick - Forbidden love
LiquiLUST: Legendary Wear Matte -Elson 4

Foto: Instagram @taylorswift/ @patmcgrathreal

Učitati još
Zatvori