021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Iako je u poslednjih nekoliko dana vreme izuzetno promenljivo, jedna stavka uvek ostaje konstantna – želja za dobrim provodom koji će zaokružiti radnu nedelju na najbolji mogući način. Kao i uvek, za prvi aprilski [ produženi ] vikend objedinili smo najbolje žurke u Novom Sadu, a vama preostaje samo da se odlučite za jednu od njih u zavisnosti od žanrovskih preferencija. Jer, jedno je sigurno – a little party never killed nobody.

Vikend vodič 021
profimedia

021. night escapes


FEEL GOOD INC. / GERILA BAR

Ove nedelje, vikend počinje već u četvrtak – a prvo stajalište je Gerila Bar. Na plejlisti Feel Good Inc. žurke [ za koju je zadužen Retro Hit List ] naći će se kako strani, tako i domaći izvođači. Nirvana, Arctic MonkeysGorillaz, The Smiths, EKV i Obojeni Program samo su neka od imena čiju muziku ćete verovatno čuti ovog četvrtka, a vama preostaje samo da se već od 20 časova uputite na dobro poznatu adresu.

Karte će se naplaćivati isključivo na ulazu. Prvih sat vremena njihova cena iznosiće 300 dinara, a nakon toga 400 dinara.

SPRING FEST 2.0 / KC LAB

Godinu dana nakon prvog Prolećnog festivala ljubavi, došlo je vreme za Spring Fest 2.0. Ipak, broj učesnika će sada biti mnogo veći sa obzirom na činjenicu da će ih biti čak trideset. Ovaj specijalan događaj će u petak, 5. aprila, u KC LAB-u objediniti različite zanimljivosti – od izložbi, preko interesantne gastro ponude, pa sve do kreativnih umova čiji setovi garantuju dobar provod.

Dugoiščekivani Spring Fest 2.0 će početi već u 16 časova, a ulaz se naplaćuje 350 dinara. Sav prihod odlazi izvođačima programa.

PETAK & SUBOTA / LABAR

Večernji sati su [ sada već standardno ] petkom i subotom rezervisani za LABar. Dobar provod počinje već u petak, a za atmosferu će biti zaduženi Vladimir Tucakov i Layzie. Njihov ovonedeljni B2B set biće u znaku različitih žanrova elektronske muzike, a višegodišnje iskustvo ovog dvojca oličeno je kroz brojne nastupe na različitim prestižnim festivalima.

Nakon toga, u subotu vas na istom mestu očekuje još jedan dvojac – Gostoja i Dakissa. Oni su prepoznatljivi po svom originalnom stilu, energiji i pažljivo odabranim numerama. Sada, njih dvojica ponovo dolaze u LABar i vode vas na šestočasovno muzičko putovanje u još jednom ovonedeljnom B2B setu.

MIGHTY VIBES / PORTAL

U subotu, svi putevi vode u Portal – a tamo će vas dočekati DJ Jogbs i DJ Mak Floss. Žurka pod nazivom Mighty Vibes [ i to vol. 17 ] počinje već u 21 čas, a vama preostaje samo da okupite omiljeno društvo i sa osmehom na licu glasno kažete – cheers to the weekend.

Eksplozija dobrih vibracija kojoj bi malo ko odoleo glavni je razlog zbog kog prvu nedelju aprila završavamo upravo na ovom mestu. Dakle, jedno je sigurno – zbog egzotičnih ritmova i melodija koje svi volimo, Portal je ove subote must-visit spot.

Učitati još
Zatvori