021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Treći mesec u godini polako se privodi kraju, a ovog vikenda opraštamo se od marta uz – kao i uvek – dobar provod i đuskanje koje će trajati do kasnih večernjih sati. Upravo zbog toga, popisali smo žurke u Novom Sadu koje ne želite da propustite – i o kojima će se sigurno pričati u predstojećim danima.

021. night escapes


PETAK I SUBOTA / LABAR

Ovog petka, za odličnu atmosferu u LABar-u biće zadužen Željko Jošić – DJ Ж4K. Međutim, on u goste dovodi i didžeja direktno sa sunčane Floride. Ж4K je već poznat po činjenici da u svojim setovima voli da eksperimentiše, a ovaj put u tome će mu se pridružiti i S.A.B.R.I kao još jedan majstor tech house i melodic house zvuka.

Već u subotu, na istom mestu dočekaće vas Lock’d – novosadski DJ koji će predstaviti svoju alternativnu stranu inspirisanu rep izvorima. Svi okupljeni sigurno će uživati u njegovom najsvežijem izdanju, a zadatak mu je vrlo jednostavan – podstaći ljude na đuskavac.

WOO BACK / GERILA BAR

Ukoliko ste propustili prethodnu WOO BACK žurku – sada je pravo vreme da je posetite i osetite posebnu energiju koja na njoj vlada. Sa druge strane, ako ste već bili na njoj – sigurni smo da ste poželeli da ponovo budete deo jedne od najboljih žurki u gradu. Za DJ pultom naći će se Sava Dobanovački koji će biti zadužen za neverovatnu atmosferu, trap / drill / pop klasike i veče koje će se dugo pamtiti.

Žurka počinje već u 21 čas, a karte će moći da se kupe isključivo na ulazu Gerila Bara. Njihova cena iznosiće 500 dinara.

VIKEND CELU NOĆ / KC LAB

KC LAB postao je sastavni deo rubrike 021. night escapes, a ove nedelje sa oduševljenjem već u pretprodaji kupujemo karte za The Weeknd ALL NIGHT PARTY. Žurka se vraća tamo gde je sve počelo i gde sve ima malo bolji vibe. Poseban program počinje od 18 časova uz popodnevni zalazak sunca. A od 21 čas kreće dobro poznata plejlista sačinjena iz svima omiljenih – starih i novih – pesama izvođača kom je čitava žurka i posvećena.

Ukoliko karata ostane na ulazu, njihova cena će iznositi 600 dinara. Takođe, biće obezbeđene i The Weeknd majice koje će biti podeljene najsrećnijim dobitnicima.

ANDREW MELLER / TUNNEL

Ako ste sa svojim najbližim prijateljima odlučili da ove subote želite da doživite veče za pamćenje – Tunnel će se potruditi da vam tu želju ostvari. U srce Petrovaradinske tvrđave ovog vikenda vraća se Andrew Meller koji je ostavio veliki trag na globalnoj sceni. Vrhunska produkcija koju nastavlja da izbacuje poslednjih godina obezbedila mu je nastupe sa mnogim imenima svetske scene. Ipak, ove nedelje biće deo All Night Long provoda u Tunnelu.

Kao i obično, pre ponoći ulaz će se naplaćivati 700 dinara, a nakon ponoći – 1000 dinara. Sve što vam preostaje jeste da na vreme pripremite noge za plesanje, a grlo za pevanje.

Učitati još
Zatvori