011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Iako se vreme iznenada pokvarilo i umesto kratkih majica nosimo (skoro) zimske jakne, to nas neće sprečiti da i ovog vikenda obiđemo sve ultimativne party destinacije u Beogradu. Ovaj vikend neće predstavljati klasičnu vrstu zabave, već smo vam pripremili i par zanimljivih stanica i događaja. Journal vas vodi kroz atraktivne žurke, nova mesta i stara mesta sa provereno dobrim provodom. Od bazara, preko matinea, klasičnih žurki, ovaj vikend u Beogradu će, po svemu sudeći, biti nezaboravan.

011 vikend vodič kuda u beogradu

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu


POLA BAZAR, POLA MATINE @ POLA POLA

Pola Pola je i ovog vikenda nezaobilazna beogradska party destinacija. Na ovoj sada već kultnoj destinaciji u nedelju, 14. aprila, očekuje nas umetnički bazar, matine i žurka. 3 u 1 i to na pravom mestu – u baru Pola Pola. Na bazaru će izlagati mnogobrojni umetnici čije ćete radove moći da kupite i time podržite njihovu umetnost. Za dobar dnevni provod zadužena je @yelisaveta.dj, dok će se za atmosferu noćne žurke pobrinuti Sara Rosa.

PETAK, SUBOTA @ KARMAKOMA

Karmakoma je već postala redovna destinacija na Journal radaru. Svakog vikenda nas unutar ovog kluba očekuje party iznenađenje, a ovog vikenda možemo đuskati uz čak 5 izvođača. U petak, muziku vrte @stellarcompanion i Matej Rusmir. U subotu, 20. aprila očekuje nas veća gužva za DJ pultom. Muziku će puštati David Vunk, Ilija Milošević i Ali Güney.

VINTAGE & SECOND HAND POP-UP @ LJUBIMAC, CETINJSKA

Vraćamo se u Cetinjsku. Dugogodišnji epicentar dobrog provoda i nezaboravnih party-a ovog vikenda ćemo zapamtiti po Vintage second hand pop-up-u. Nakon celovikendnog dobrog provoda, možete se uputiti u Cetinjsku br. 15 u kultni Ljubimac gde vas očekuje ultimativni second hand događaj.

CEO VIKEND @ NULA PET BAR

Od četvrtka do subote smo u 0.5 baru. Četvrtak smo rezervisali za spektakulrano i sada već tradicionalno Čola veče, dok nas u petak očekuje Yugo House.  U subotu idemo na YUGO HOUSE. U svakom slučaju destinacija je ista – bar 0.5. Iako su mnogi od nas u redovnoj prilici da obiđu popularni dorćolski bar, nikad nije na odmet još jednom uvrstiti klasike u Journal vikend vodič. Na adresi Dobračina 30a čeka vas mesto sjajnog provoda, a svoja mesta možete rezervisati na broj telefona u opisu objave na njihovom Instagram profilu.

 

Učitati još
Zatvori