Miroslav Živanov drugi put odgovara na pitanja iz svog „Leksikona za odrasle“
Miroslav Živanov drugi put odgovara na pitanja iz svog „Leksikona za odrasle“

Miroslav Živanov drugi put odgovara na pitanja iz svog „Leksikona za odrasle“

Ko je Miroslav Živanov? Da li je od njegovog imena i prezimena poznatiji njegov username na Instagramu, thedancingis_good ? Kako se to uopšte dogodilo? Postalo je jasno da, ukoliko odlučite da koristite svoje društvene mreže u cilju podizanja svesti, kreativnosti, ispoljavanja iskrenih emocija, imate veliku šansu da se, uslovno rečeno, „proslavite“. No, mi bismo dodali i to da je za uspeh na društvenim mrežama potrebna i autentičnost.

Miroslav je, bez obzira na uspeh i veliki broj fanova koje je uspeo da okupi na društvenim mrežama, prvenstveno čovek koji gaji istinske životne vrednosti koje dalje prenosi na svoj rad. Svoje znanje u grafičkom dizajnu primenio je u cilju kreiranja plakata koji će vas ohrabriti, oraspoložiti, izmamiti osmeh na lice, ali i, možda ono najbitnije, pomoći da pronađete utehu. U vremenu u kom je ljubav potrebna svima u različitim formama, Miroslav odlučuje da je pruži ljudima kreiranjem različitih tematskih objava za društvene mreže. U jednu od takvih objava spada i njegov Leksikon za odrasle. U slučaju se ohrabrite i zaista odlučite da ga popunite, javno na Instagramu ili u svojoj ličnoj režiji, sigurno ćete primetiti kako ponovo počinjete da se konektujete sa sobom i detetom u sebi.

Leksikon za odrasle (treći deo)

Ukoliko redovno pratite Miroslava, znate da je on veoma aktivan na svojim društvenim mrežama i da je u redovnoj komunikaciji sa svojim pratiocima. Tako je, nakon što je ilustrovao „Leksikon za odrasle 1. i 2.“ odlučio da kreira i nastavak, po želji mnogih. I mi smo bili među onima koji su stajali u redu da popune Miroslavljev Leksikon za odrasle, ali sa novim pitanjima.

Nakon pitanja, čega se bojiš, ko te upotpunjuje i kako bi nacrtao sebe sigurni smo da će vaše „odraslo“ srce da se vrati svojim dečijim korenima. Uspeli smo da odgovorimo samima sebi na pitanja koja u suptrotnom ne bismo smeli ni da postavimo. Moramo vam priznati jedno, Leksikon za odrasle nije ni malo lak, kao što ni život odraslih nije. No, ukoliko vam je potrebno podsticaja, kao i prethodnog puta, Miroslav je samo za naš portal odgovorio na svoja pitanja iz leksikona. Verujemo da će tako i vas navesti da uradite isto.

Miroslav Živanov:

Tražio bih joj:

  • Najmekše zagrljaje, osmehe na licima dragih ljudi, najtoplije reči, najispravnije odluke.
  • Da ono što boli – prođe.
  • Kuću na moru.

Miroslav Živanov: Mislim da bi njima bilo teško da razumeju naš svet. Teško je meni, a ne njima.

Miroslav Živanov: Malom sebi.

Miroslav Živanov: Na davanje emotivnog prostora osobama koje to ne zaslužuju. Ali, ožiljci postoje da nas podsete da ne ponavljamo iste greške.

Miroslav Živanov: Napravio bih selfi sa novim HONOR Magic5 Pro, a onda bih docrtao sebi šešir, naočare za sunce i suncobran, a iza u pozadini more i talase. Na moru je najlepše. 

Miroslav Živanov: Upotpunjuju me oni koji razumeju moje mane, koji su tu da prigrle moje strahove i vole me onakvog kakav jesam. Upotpunjuju me oni koji se ne trude da me menjaju.

Miroslav Živanov: Samoće.

Miroslav Živanov: Još uvek istražujem ko sam, ali trudim se da učim i saznajem o sebi. Hoću da budem osoba koja voli i razume. Prvo sebe, a onda i druge. Hoću da umem da slušam, zagrlim, pružim… Možda bih tako počeo: ovo sam ja, osoba koja ume da deli.

Foto: Miroslav Živanov; Luna Jovanović

Učitati još
Zatvori