Glumica Anya Taylor Joy najavljuje najnoviji filmski projekat The Menu za ovu jesen
Glumica Anya Taylor Joy najavljuje najnoviji filmski projekat The Menu za ovu jesen

Glumica Anya Taylor Joy najavljuje najnoviji filmski projekat The Menu za ovu jesen

Glumica Anya Taylor-Joy, samo pre nekoliko sati na svom instagram profilu najavila je izlazak filma The Menu za novembar ove godine, u kom tumači glavnu ulogu. Ukoliko ste fanovi filmova Knives Out i Get Out, savetujemo vam da nikako ne propustite ovu mračnu komediju što nam stiže na jesen.

The Menu: O čemu se radi?

Film prati mladi par Margot i Tyler, koji putuju na udaljeno ostrvo kako bi jeli u ekskluzivnom restoranu Hawthorne, koji vodi slavni kuvar Slowik. U restoranu gde se hrana tretira kao konceptualna umetnost i gde je pripremljena korišćenjem naučnog pristupa ishrani i hemije, pristup kuhinji slavnog kuvara donosi šokantna iznenađenja i posledice za svoje izuzetno bogate goste koji su izgleda zagrizli više nego što mogu da sažvaću.

Ralph Fiennes i Anya Taylor-Joy

Glumačka i filmska postava

Glavne uloge u filmu tumače Anya Taylor-Joy i Nicholas Hoult, dok ulogu otkačenog kuvara tumači poznati glumac filma Schindler’s List – Ralph Fiennes. Režiser filma The Menu, Mark Mylod, dobro je poznat po svom radu na TV serijama poput Game of Thrones, Succession i Shameless.

Anya Taylor-Joy najpoznatija je po svojoj ulozi genijalne šahistkinje Beth Harmon u Netflixovoj mini seriji The Queen’s Gambit koja je postigla neverovatan uspeh nakon puštanja u javnost. Glumac Nicholas Hoult široj javnosti poznat je zahvaljujući svojoj ulozi u TV seriji The Great gde glumi nasuprot glumice Elle Fanning. Međutim, uloga koja je po našem mišljenju obeležila njegovu karijeru i definisala čitavu jednu generaciju tinejdžera, bila je čuvena uloga Tony-ja u legendarnoj seriji Skins  .

Nicholas Hoult i Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy

Kada možemo da očekujemo film?

The Menu će u bioskope stići ovog novembra, ali će prvo imati premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru.

Do tada, jedino nam preostaje da odgledamo najnoviji trailer koji je izašao, i strpljivo sačekamo odlazak u bioskop ove jeseni.

 

Foto: IMDB, Profimedia

Učitati još
Zatvori