Izašao je trejler za četvrtu – i poslednju sezonu serije “Sex Education”
Izašao je trejler za četvrtu – i poslednju sezonu serije “Sex Education”

Izašao je trejler za četvrtu – i poslednju sezonu serije “Sex Education”

Mnogima omiljena Netflixova serija (i jedna od retkih vredna vašeg vremena) Sex Education doživela je veliku popularnost već po prikazivanju prvih epizoda, kako zbog inteligentno napisanog scenarija i likova, tako i zbog izvrsne glumačke postavke. Nakon tri sezone, četvrta će biti poslednja, a premijera je zakazana za 21. septembar. Konačno je izašao i trejler.

Sve što stereotipne tinejdžerske serije jesu, Sex Education nije. Verovatno je upravo zbog toga doživela komercijalni, ali i kritički uspeh, te pohvale zbog načina na koji humorom tretira društveno i psihološki osetljive teme. Zato su mnogi sa velikim razočaranjem primili vesti da će četvrta sezona ujedno biti i poslednja. Osim što je ugostila poznata imena u glavnim ulogama, poput (maestralne) Gillian Anderson, Netflixova serija iznedrila je i nova lica koja sigurnim koracima koračaju ka velikom svetskom uspehu. Emma Mackey prvu zapaženu ulogu ostvarila je upravo tumačenjem junakinje Maeve, dok je Ncuti Gatwa oduševio izvedbom Erica. Oboje kasnije ovog meseca čeka premijera filma Barbie.

“change is coming”

I dok se neka poznata lica iz prethodnih nastavaka neće vraćati, u četvrtoj sezoni će biti novih likova, s ozbirom na to da junaci koje radnja prati napuštaju srednjoškolsko okruženje i započinju studije na univerzitetu, a jedna od njih odlazi u Sjedinjene Američke Države. Kako to obično biva, očekuje ih upoznavanje sa novim ljudima, ali i privikavanje na nešto drugačiju kulturu.

Uz zvaničan trejler, kreatori serije podelili su i pismo kojim su se oprostili od milionskih fanova, zahvaljujući im se na ljubavi koju su im ukazali.

Foto: IMDb / Instagram

Učitati još
Zatvori