Treća sezona serije ‘Euphoria’ donosi neočekivanu gostujuću ulogu
Treća sezona serije ‘Euphoria’ donosi neočekivanu gostujuću ulogu

Treća sezona serije ‘Euphoria’ donosi
neočekivanu gostujuću ulogu

Obožavatelji serije Euphoria s nestrpljenjem čekaju treću sezonu koja je zvanično najavljena još 4. februara ove godine. Ipak, pojedini izvori na društvenim mrežama sugerišu kako će nažalost nova sezona stići na HBO Max platformu tek 2024. godine. Potvrdu ove teorije pronašli su u tome što je glavna glumica Zendaya „lajkovala“ određene tweetove koji navode kako ćemo je u ulozi Rue Bennett ponovno videti tek tada.

Zvanične potvrde o dolasku nove sezone još uvek nema, pa se nadamo kako će ona na male ekrane ipak stići ranije. S druge strane, MTV je potvrdio kako nas u trećoj sezoni čeka vrlo posebno gostovanje. U epizodnoj ulozi bi se trebala pojaviti, ni manje ni više, nego the diva herselfBeyoncé! Detalji nisu objavljeni, ali je poznato kako je dobila malu ulogu koja će imati veliki utecaj na Rue.

Za samo dve sezone emitovanja, Euphoria je postala serija o kojoj je napisano najviše tweetova u ovoj deceniji, a ta impozantna brojka se penje na 34 miliona reakcija. Takođe, reč je o jednoj od najvećih uspeha HBO-a. Trenutno se po gledanosti i komercijalnom uspehu nalazi na drugom mestu, odmah iza serije Game of Thrones. Međutim, nije neverovatno da je u nekim od narednih sezona uspešno skine s trona.

Foto. IMDB

Tekst preuzet sa Journal.hr.

Učitati još
Zatvori