Henry Cavill se potencijalno priključuje glumačkoj ekipi serije House of the Dragon
Henry Cavill se potencijalno priključuje glumačkoj ekipi serije House of the Dragon

Henry Cavill se potencijalno priključuje glumačkoj ekipi serije House of the Dragon

Nakon što je uspela da obori više rekorda i postane jedna od najgledanijih emisija na HBO platformi, serija House of the Dragon potvrdila je dolazak svoje druge sezone. Međutim, lagaćemo vas ako kažemo da su to jedine vesti o seriji koje su nas obradovale u poslednje vreme. Naime, u proteklih nekoliko dana, sve je više razgovora o tome kako bi Hollywood heart-throb Henry Cavill mogao da se priključi glumačkoj ekipi na snimanju druge sezone serije. Zovite ovo wishful thinkining, ali mi se zaista nadamo da su glasine istinite.

Henry Cavill
@xmari05x

Koga bi mogao da igra?

S obzirom da Henry Cavill već glumi u jednoj popularnoj fantasy seriji The Witcher, njegovo priključivanje seriji House of the Dragon ne bi došlo potpuno neočekivano. Naravno, fanovi serije već imaju svoje teorije oko toga kog lika bi glumac potenicijalno mogao da igra. I mi se pitamo, kada bi se jedan od najlepših muškaraca sveta pridružio glumačkoj ekipi ovog serijala, koji lik bi mu bio odgovarajući? Let’s see.

Izgleda da je među fanovima jedna teorija oko toga kog lika bi glumac mogao da tumači najrasprostranjenija. U pitanju je lik Aegon I Targaryen, poznat još kao i Aegon Osvajač i Aegon Zmaj. On je prvi Targaryen koji je osvojio Westeros, koji je iskovao Gvozdeni tron sa svojim zmajem Balerionom. Doduše, postoji jedan problem, u trenutnoj vremenskoj liniji serije lik je davno mrtav. Međutim, fanovi smatraju da bi moglo da se radi o osvrtu na njegovo osvajanje Sedam kraljevstava. S obzirom da smo već smo imali scene u seriji koje raspravljaju o Aegonu Targaryenu i njegovom proročanstvu o Belim šetačima koje je Aegon nazvao A Song of Ice and Fireova mogućnost nije isključena. U tom slučaju Henry Cavill bi igrao jednog od najkul Targaryena svih vremena, što smatramo da mu potpuno pristaje.

Foto. Profimedia. Instagram.

Učitati još
Zatvori