The White Lotus: Kuda putujemo u trećoj sezoni?
The White Lotus: Kuda putujemo u trećoj sezoni?

The White Lotus: Kuda putujemo
u trećoj sezoni?

Višestruko (i zasluženo) nagrađivana HBO serija The White Lotus nas je kroz dosadašnje dve sezone navikla na egzotične i upečatljive pejzaže. Nakon Havaja i Sicilije, svi su izgledi da nas treći nastavak vodi na Tajland.

Zašto baš Tajland?

Osim nove lokacije i (verovatno) novih likova, očekuju nas i nove teme. Kreator serije, Mike White, već je ranije spomenuo da svaka sezona sa sobom nosi promatranja određenih društvenih i kulturoloških fenomena. Tako je na samom početku glavno bilo pitanje novca, pa se u drugoj prebacilo na ispitivanje različitih shvatanja seksualnosti. Trećim nastavkom White planira da istraži istočnjačke religije, odnosno poimanje duhovnosti među raznovrsnim azijskim kulturama.

Osim toga, iako HBO nije zvanično potvrdio novu lokaciju, Tajland se čini izvesnom opcijom između ostalog i zbog činjenice da lanac hotela Four Seasons, čiji su lokaliteti poslužili kao scenografija na Havajima i Sicijili, ima i nekoliko resort-a u ovoj zemlji na jugoistoku Azije. Osim u glavnom gradu, Bangkoku, hoteli se nalaze i u Čijang Maju, na ostrvu Samui i u tzv. Zlatnom trouglu, tromeđi između Tajlanda, Laosa i Mjanmara.

Znamo li još nešto o trećoj sezoni?

Jedan od dva lika koja smo do sada bili u prilici da vidimo u obe sezone jeste Tanya, koju je tumačila izvanredna Jennifer Cooligde. Ipak, ona se… pa, zasigurno neće pojaviti ponovo, let’s keep it at that. Međutim, drugi lik koga smo sreli i na Havajima i na Siciliji jeste njen suprug, Greg (Jon Gries), za kojeg mnogi fanovi veruju da bi mogao da se pojavi još jednom. Aubrey Plaza bi takođe mogla naredne godine da letuje u Aziji. Mark White je lik Harper Spiller pisao isključivo za mladu glumicu i svoju dobru prijateljicu, što nas navodi da pomislimo kako bi i ona mogla da ostane u životu (barem još koju epizodu).

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori