„The Devil Wears Prada“ dobija drugi deo, a evo ko će glumiti u nastavku kultnog filma
„The Devil Wears Prada“ dobija drugi deo, a evo ko će glumiti u nastavku kultnog filma

„The Devil Wears Prada“ dobija drugi deo, a evo ko će glumiti u nastavku kultnog filma

The Devil wears Prada, again?

Godine 2006. Meryl Streep i Anne Hathaway postale su dve omiljene filmske ličnosti. The Devil Wears Prada je film koji je osvojio publiku širom sveta svojim duhovitim ( i oštrim) prikazom sveta visoke mode. Nakon drugog po redu mjuzikla čiju je muziku potpisao Elton John, fanove mode i kinematografije obradovaće činjenica da The Devil Wears Prada dobija drugi deo, a navodi se da će uloge ponovo prihvatiti Meryl Streep i Emily Blunt.

Everybody wants to be us.

Ovaj film ima visoke standarde koje treba da ispuni, s obzirom na popularnost prvog dela. Izvori ukazuju da Disney radi na nastavku, a očekuje se da će Meryl Streep ponovo igrati urednicu kultnog časopisa visoke mode Runway, Mirandu Priestly, dok će Emily Blunt reprizirati ulogu njene pomoćnice. U ovom trenutku, još uvek nije potvrđeno da će se Ann Hathaway vratiti kao Andy Sachs. Međutim, producentkinja prvog filma Wendy Finerman i scenaristkinja Aline Brosh McKenna su uključene u projekat. Radnja novog filma biće fokusirana na Mirandu i njen pokušaj da spasi posrnuli časopisni izdavački posao.

Prema pojedinim medijima, radnja filma će takođe prikazati Mirandu Priestly u pokušajima da ostane relevantna u svetu novih medija. Iako su obožavaoci uzbuđeni zbog nastavka, Anne Hathaway je ranije izjavila da ne očekuje da će se priča prvog filma nastaviti.

Truth is, no one can do what I do.

Film prati priču Andy Sachs, mlade novinarke koja dobija posao kao pomoćnica legendarne urednice Mirande Priestly. Miranda je poznata po svom nemilosrdnom i zahtevnom pristupu poslu. Andy, koja isprva nema nikakvo znanje o modi, ubrzo shvata da će morati da se prilagodi kako bi preživela u svetu gde su izgled i status sve. Meryl Streep briljira u ulozi Mirande Priestly, donoseći lik sa toliko harizme i autoriteta da je postala ikona filmske industrije. S druge strane, Anne Hathaway donosi svežinu i iskrenost u ulozi Andy, žene koja pokušava da balansira između svojih snova i stvarnosti surovog poslovnog sveta.

Jedan od najzanimljivijih aspekata filma je njegov uvid u to kako industrija mode funkcioniše iza kulisa. Film nam pokazuje koliko truda, stresa i intrige stoji iza savršeno sređenih stranica modnih časopisa i besprekorno organizovanih modnih revija. Takođe, The Devil Wears Prada otrkiva univerzalnu priču o samopronalaženju, kompromisima i težini održavanja ličnih vrednosti u svetu koji često vrednuje samo površinu.

Foto: IMDB

Učitati još
Zatvori