Romantična akciona komedija kakvu smo čekali: Ryan Gosling i Emily Blunt zajedno na velikom platnu
Romantična akciona komedija kakvu smo čekali: Ryan Gosling i Emily Blunt zajedno na velikom platnu

Romantična akciona komedija kakvu smo čekali: Ryan Gosling i Emily Blunt zajedno na velikom platnu

Na ovogodišnjoj dodeli Oskara, jedan od najsmešnijih trenutaka bio je kada su se tokom dodele nagrade jedne od kategorija kao prezenteri pojavili Ryan Gosling i Emily Blunt, našalivši se na Barbenheimer fenomen. Ako ste primetili kako među glumcima postoji odlična hemija i pomislili kako bi bilo lepo videti ih u zajedno u komediji, nećete morati dugo da čekate. Uskoro nam stiže film Kaskader (The Fall Guy). Glavne uloge upravo su poverene Goslingu i Bluntovoj.

Kaskader
Kaskader IMDb

Kaskader postaje heroj

Film Kaskader prati Colta Seaversa (Gosling), kaskadera koji je napustio tu profesiju kako bi se pobrinuo za svoje fizičko i psihičko zdravlje. Međutim, kada Tom Ryder, zvezda jednog velikog blockbustera nestane, Colt kako bi spasio film, vraća se kaskaderskoj ulozi. Uz to, rediteljka filma je Jody Moreno (Blunt), njegova bivša devojka. Colt sada mora da pronađe nestalu zvezdu, reši zaveru koja je nastala, spasi film i ponovo zadobije svoju staru ljubav.

Osim Goslinga i Blunt, u filmu glume i navodni novi James Bond, Aaron Taylor-Johnson te Hannah Waddingham koju gledamo u hit seriji Ted Lasso. Reditelj filma je David Leitch. Već istreniran u akcionom žanru režiravši ostvarenja Deadpool 2 i Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw. S obzirom na te filmove, izgleda da možemo očekivati maksimalnu akciju.

@universalpicturesde

The Fall Guy | Offizieller Trailer - Wenn ein Stuntman zum Helden wird... RyanGosling und EmilyBlunt drehen ordentlich am Action-Rad und präsentieren euch gemeinsam mit „Bullet Train“- und „Deadpool 2“-Regisseur DavidLeitch den stunt-tastischen Trailer zu THE FALL GUY 💥 2024 im Kino! #TheFallGuyFilm #UniversalPictures

♬ Originalton - Universal Pictures De - Universal Pictures De

Posveta zanemarenoj profesiji Hollywooda

Kaskader najavljuju kao love letter svim kaskaderima. Inače se o behind the scenes ljudima iz sveta filma ne priča dovoljno, a tako je i sa kaskaderima. Fascinantna je to profesija bez koje mnogi akcioni filmovi ne bi mogli da budu ni snimljeni. Film je premijeru imao na SXSW filmskom festivalu koji traje do 16. marta u Teksasu. Kritičari koji su imali priliku da ga pogledaju pre svih, imaju pozitivne komentare. Kaskader nazivaju smešnim i seksi, a Gosling napokon glumi ultimativnu akcionu ulogu. U akciji se već oprobao u filmu Drive, a kada je reč o romantičnim komedijama, ko može zaboraviti Crazy Stupid Love? Na ovu novu akcionu komediju možda možemo da gledamo kao na spoj dva pomenuta filma, što znači da bi mogao da bude zanimljiv.

Film u bioskope stiže 25. aprila, a do tad donosimo trailer u nastavku.

Foto: IMDb-The Fall Guy/ TikTok @universalpicturesde 

Članak preuzet sa: journal.hr

Učitati još
Zatvori