Sydney Sweeney kao superheroj?
Sydney Sweeney kao superheroj?

Sydney Sweeney kao superheroj?

Nakon višemesečnih spekulacija, konačno je potvrđeno – Sydney Sweeney će biti nova Madame Web. Zvezda teenage serije Euphoria nas je iznenadila vešću da će tumačiti ulogu superheroja. Teško nam je da je zamislimo kao bilo šta drugo nego kao highschool lepoticu Cassie, koja se neuspešno bori za ljubav Natea-a Jacobs-a. Ali glumac je dobar onoliko kolika je raznolikost njegovih uloga, pa tako ne očekujemo ništa manje ni od Sydney Sweeney.

Sydney je potvrdila da će igrati ulogu Spider-žene, u Sony-jevom predstojećem ostvarenju Madame Web, koje je bazirano na Marvelovim stripovima. Ovo će biti četvrto po redu ostvarenje Sony-jevog Spider-man Universe-a, posle Venoma, Morbiusa i Kravena. Spider-Man Universe je američka franšiza bazirana na zajedničkom univerzumu koji je producirala Columbia Pictures u saradnji sa Marvel Entertainment-om. Filmovi su zasnovani na različitim likovima iz Marvel Comics-a i svojstvima koja se obično povezuju sa Spider-menom. Naime Sydney će tumačiti ulogu Julie Carpenter. U stripovima, Carpenter je lik koji postaje žena-pauk, rame uz rame sa Jessicom Drew, najpoznatijom Spider-ženom. I dalje je radnja filma nepoznata, međutim spekulacije su naravno tu. Veruje se da će film prikazivati grupu Spider-žena koje pokušavaju da zaštite bebu Pitera Parkera i njegovu majku Meri od ubistva kojim preti multiverzalni protivnik po imenu Ezekiel Sims.

Šta znamo?

Ne mnogo. Međutim vrlo je verovatno da će Njujork ponovo biti platno po kojem će Madame Web iscrtavati svoju mrežu. Takođe ono što je sigurno jeste da će se Dakota Johnsnon, Isabela Merced, and Celeste O’Connor pridružiti ovoj grupi super-žena. Spekuliše se da će ova verzija Sony-jevog Spider-Man Universe ostvarenja biti drugačija od ostalih, time što će biti triler, a ne klasičan akcioni film superheroja. Uz to, najavljeno je da će se neki likovi iz Venoma i Morbiusa pojaviti i u ovom filmu. Premijera je zakazana za februar 2024. godine, međutim mogla bi biti odložena zbog SAG-AFRTA štrajka u Hollywood-u. A kako Sony nastavlja da crpi inspiraciju iz Marvelovih stripova, očekuje se da će u budućnosti nastaviti da razvijaju priče , gde se neće fokusiraju na zlikovce, već i na heroje.

Producent Lorenzo di Bonaventura je najavio da će ovo ostvarenje premašiti sva očekivanja. Kako kaže, publika će se iznenaditi jer će ovaj film pružuti sve osim očekivanog.

A mi smo uzbuđeni da vidimo kako će to izgledati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori