Sledećeg meseca na velike ekrane stižu nam neka od najvećih imena Holivuda u filmu ‘Amsterdam’
Sledećeg meseca na velike ekrane stižu nam neka od najvećih imena Holivuda u filmu ‘Amsterdam’

Sledećeg meseca na velike ekrane stižu nam neka od najvećih imena Holivuda u filmu ‘Amsterdam’

Od režisera kog smo dobili filmove poput American Hustle i Silver Linings Playbook, Davida O. Rusella, stiže nam novo filmsko ostvarenje Amsterdam, u kom se pojavljuju neka od najvećih imena u Holivudu trenutno. David O. Rusell debitovao je film tokom privatne projekcije u nedelju uveče pred gomilom A-list slavnih ličnosti.

Na zvaničnom instagram profilu 20th Century Studios, izašli su novi promo posteri za film, koji su učinili fanove posebno nestrpljivim.

Amsterdam (2022) 

Film Amsterdam opisan je kao originalni kriminalistički ep smešten u 30-tim godinama 20. veka, čija radnja prati tri bliska prijatelja koji su svedoci ubistva, a zatim i sami postaju osumnjičeni. Tri prijatelja su Christian Bale, Margot Robbie i John David Washington – lekar, medicinska sestra i advokat, koji otkrivaju jednu od najneverovatnijih zavera u američkoj istoriji.

Glumačka postava ovog filma podrazumeva još i glumce kao što su Robert De NiroChris RockAnya Taylor-JoyRami Malek, Zoe Saldaña, između ostalih. Među ovim impresivnim holivudskim imenima našla se i pevačica Taylor Swift, koja još jednom zalazi u glumačke vode.

CHRISTIAN BALE, MARGOT ROBBIE, AND JOHN DAVID WASHINGTON
Rami Malek, Anya Taylor-Joy, and Margot Robbie
Robert De Niro

Kada možemo da ga očekujemo?

Iako je film originalno bio planiran da izađe u novembru, Amsterdam dolazi na velike ekrane 7. oktobra u bioskopima širom SAD-a.  Do tada, pogledajte još neke slike iz filma, kao i novi trailer koji je nedavno izašao u prilogu ispod.

Christian Bale, Margot Robbie, and John David Washington
Christian Bale, John David Washington, and Margot Robbie

Foto: IMDB, Profimedia

Učitati još
Zatvori