Rihanna je nova Smurfetta?
Rihanna je nova Smurfetta?

Rihanna je nova Smurfetta?

Ako ste pomislili da u poslednje vreme čitate vesti isključivo o malom broju ljudi – niste se prevarili. Naime, nastavljamo niz i nakon spekulacija o novoj muzici, priči o ultimativnim autfitima, rekapitulacije emotivnog Super Bowl nastupa, otkrivanja trudnoće i pojavljivanja na naslovnici British Vogue magazina, Rihanna nas je ponovo iznenadila i to vešću da je upravo ona nova Smurfetta (Štrumfeta) u predstojećoj animaciji The Smurfs Movie. Pored toga, popularna pevačica priprema nekoliko originalnih pesama koje će se naći u ulozi sountrack-a animiranog filma.

Novi The Smurfs Movie istražuje porekolo i odgovara na davno postavljeno potanje: Šta su zapravo štrumfovi?

Priča o plemenu malih plavih stvorenje zasnovana je na stripovima belgijskog umetnika Peyoa. Prvi film prikazan je pre više od deset godina, a Katy Perry je bila originalna Smurfetta (Štrumfeta). Reditelji novog ostvarenja o štrumfovima su Chris Miller i Matt Landon, dok je na scenariju radio Pam Brady. Pored davanja glasa glavnoj junakinji, Rihanna se takođe potpisuje kao producentkinja filma The Smurfs.

Mediji navode da će se film naći u bioskopima 14. februara 2025. godine.

Osim The Smurfs Movie reboot-a, predstojeća serija Paramount Animation uključiće i Seth Rogenovu verziju filma Teenage Mutant Ninja Turtles, novu avanturu SpongeBob Squarepants i još jednu Paw Patrol vožnju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori