Pharrell je dobio svoj biopic – i to animiranu LEGO verziju
Pharrell je dobio svoj biopic – i to animiranu LEGO verziju

Pharrell je dobio svoj biopic – i
to animiranu LEGO verziju

U moru biografskih filmova, donosimo priču o netradicionalnoj viziji prikazivanja priče o usponu jednog od najvećih muzičkih genijalaca današnjice. Naime, Pharrell Williams je na društvenim mrežama najavio svoj biopic u nešto izmenjenom obliku. Ostvarenje pod nazivom Piece by Piece je zapravo animirani LEGO film koji prkosi dosadašnjoj kategorizaciji žanrova. Na najavnom posteru Pharrellov formirani LEGO lik nosi ni manje ni više nego Minecraft inspired odelo iz debitantske kolekcije za modnu kuću Louis Vuitton.

„Ko bi pomislio da će igranje sa LEGO kockicama u detinjstvu evolvirati u film o mom životu. Ovo je dokaz da i ti možeš da postigneš isto“, istakao je Pharrell Williams u Instagram objavi.

Piece by Piece

Nakon što je Pharrell najavio biopic Piece by Piece, producentska kuća koja stoji iza projekta Focus Features ponudila je dublji uvid u sam film. Naime, kako kažu Pharrell nije bio zainteresovan za snimanje klasičnog biografskog ostvarenja već je želeo da ispriča svoju priču kroz svet mašte sa ciljem da podseti svoju publiku da je prostor za kreativnost neograničen. Pharrell zaista važi za jednog od najuticajnijih umetnika današnjice koji je redefinisao pojam savremenog zvuka. Međutim, šira javnost ga je upoznala kroz saradnju sa modnom kućom Louis Vuitton u kojoj se trenutno nalazi na poziciji kreativnog direktora. Film Piece by Piece je režirao Morgan Neville, a izlazi 11. oktobra 2024.

Bilo kako bilo, uveliko smo vam predočili koja ćemo ostvarenja iz rubrike „o modi“ imati priliku da gledamo u narednim mesecima. Stil je oduvek bio neizostavna komponetna kinematografije, a ova godina biće u znaku idealne fuzije dve umetnosti i konačno će na velikim (i malim) ekranima biti predstavljene priče dizajnera koji su promenili tok tekstilne industrije. Na listu dodajemo i animirano ostvarenje Piece by Piece iako je primarna delatnost Pharrella Williamsa bespogovorno muzika.

Foto: Instagram (@pharrell, @skateboard)

Učitati još
Zatvori