Tri celebrity dokumentarca koja treba da pogledate ako vam se dopala serija „Beckham“
Tri celebrity dokumentarca koja treba da pogledate ako vam se dopala serija „Beckham“

Tri celebrity dokumentarca koja treba da pogledate ako vam se dopala serija „Beckham“

Dokumentarna mini-serija Beckham stigla je na Netflix ranije ove jeseni i već u prvim danima od premijere proizvela brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi trenuci iz serijala postali su viralni, ponajviše zahvaljujući uzbudljivoj dinamici između Davida i Victorie.

Ukoliko ste, nakon gledanja Beckhama, poželeli sličan uvid u privatne živote poznatih, we got you! Srećom, mnoge poznate ličnosti vole da govore o svom životu, usponima pa čak, ponekad, i padovima, te dokumentaraca ne nedostaje. Izdvojili smo tri koja možete pronaći na Netflixu, a koji mogu ponuditi intrigantna saznanja o holivudskim zvezdama.

Pamela, a love story

Pamela Anderson povukla se poslednjih godina iz javnog života, da bi u 2023. najavila dokumentarni film i time ponovo dospela u centar pažnje. Tako smo mogli da je vidimo i na Nedeljama mode, kada je ponovo potvrdila status zvezde koji je oduvek pratio. U dokumentarcu Pamela, a love story, glumica i model podelila je intimnu životnu priču i detalje o kojima se ranije nije znalo. Govoreći o svom usponu ka holivudskoj slavi, Pamela je prvi put javno govorila o brojnim skandalima koji su obeležili početak njene karijere. Dokumentarac je osmišljen kroz niz snimaka koji podsećaju na dnevničke zapis, pa ovaj film predstavlja dragocen uvid u Pamelin lični svet i njen doživljaj popularnosti i svega što ona sa sobom nosi.

HOMECOMING: A film by Beyoncé

HOMECOMING: A film by Beyoncé je koncertni film koji dokumentuje sada već čuveni nastup koji je Beyoncé održala na festivalu Coachella 2018. godine. Ipak, ovaj dokumentarac mnogo je više od pukog snimka koncerta. Kroz njega, američka muzička ikona predstavila je svoj kreativni proces i sve što zahteva priprema jednog tako značajnog nastupa. Bilo da se radi o turneji ili festivalima, Beyoncé na binu donosi konceptualni performans u koji su utakni raznoliku uticaji Afroameričke kulture iz koje pevačice potiče.

Miss Americana

Taylor Swift oduvek je bila u centru medijske pažnje koja, ipak, nije uvek bila naklonjena njenom liku i delu. Pevačica  je bila izložena brojim osudama, kako zbog muzike koju stvara, tako i zbog svog privatnog života i, posebno, romantičnih odnosa u koje je ulazila. Međutim, Taylor je onda odlučila da kroz film Miss Americana predstavi svoje viđenje različitih događaja i situacija koji su – pozitivno ili negativno – obeležili njenu karijeru. U dokumentarcu otkriva intimnu i osobenu perspektivu, proces pisanja muzike, ali i načina na koji se nosi sa svim zluradim komentarima koje često dobija u medijima.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori