Na Netflix uskoro stižu dva noviteta sa potpisom Meghan Markle – donosimo detalje
Na Netflix uskoro stižu dva noviteta sa potpisom Meghan Markle – donosimo detalje

Na Netflix uskoro stižu dva noviteta sa potpisom Meghan Markle – donosimo detalje

Članovi britanske kraljevske porodice su gotovo uvek u centru pažnje. Bilo da su u pitanju Kate Middleton i Prince William ili Meghan Markle i Prince Harry – javnost se svakodnevno interesuje za njihove živote i međusobne odnose. Ipak, ukoliko se fokusiramo na drugi par, o njihovim odlukama i problemima na koje nailaze se već godinama otvoreno diskutuje. Oni su izneli svoju istinu u dokumentarcu pod nazivom Harry & Meghan koji je izašao 2022. godine na Netflix-u. Sada, dve godine kasnije, između njih će ponovo dođi do saradnje.

Šta znamo za sada?

Meghan i Harry su kroz Archewell Productions još 2020. godine potpisali ugovor sa streaming platformom Netflix. Tokom protekle nedelje, oni su ugovorili dva nova projekta – i to potpuno drugačija od prvog koji je bio dokumentarnog tipa.

U prvom serijalu fokus će biti na Meghan Markle i njenim hobijima kao što su, na primer, kuvanje i uređivanje bašte. Takođe, ovaj serijal prikazaće nešto drugačiju verziju nekadašnje glumice koju je proslavila uloga u seriji Suits, te njena prijateljstva i privatan život.

U fokusu drugog serijala biće polo. Ovaj serijal je većinski snimljen u Floridi i baviće se drugom stranom medalje kada je u pitanju ovaj sport. Kroz njega će biti prikazani profesionalni sportisti i njihove lične priče, te sve ono što je prethodilo njihovom uspehu. Ipak, ova tematika nije nimalo začuđujuća sa obzirom na činjenicu da je Prince Harry poznat kao ljubitelj ove discipline.

Harry i Meghan
Profimedia

Produkcija ovih serijala tek je u začetku i još uvek nije poznato koji su njihovi nazivi, kao ni kada će se oni emitovati. Ipak, pojedini pretpostavljaju da će oni biti dostupni već krajem ove godine – ili početkom sledeće.

Foto: Profimedia / Instagram @meghanmarkleupdates

Učitati još
Zatvori