Princ Harry i Meghan Markle dobijaju dokumentarni serijal na Netflixu
Princ Harry i Meghan Markle dobijaju dokumentarni serijal na Netflixu

Princ Harry i Meghan Markle dobijaju
dokumentarni serijal na Netflixu

Objavljen je trailer za dokumentarnij serijal o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa koji izlazi na Netflixu. Dokumentarni serijal pod nazivom Harry & Meghan daće intimni pogled na uspone i padove priče ovog para.

Dokumentarni serijal koji izlazi u decembru podrazumeva šest epizoda, i uključuje lične snimke iz zajedničkog života para kao i komentare prijatelja, porodice i kraljevskih istoričara. Netflix je opisao Harry & Meghan kao „nikad viđen pogled na jedan od parova o kojima se najviše raspravljalo u istoriji“.

Rediteljka serijala Liz Garbus, dobitnica je Emmy nagrade i dva puta je nominovana za Oscara.

Harry & Meghan

Teaser koji traje samo malo više od jednog minuta, prikazuje par u izuzetno ranjivom izdanju. Montaž crno-belih fotografija daje intiman pogled na lepe trenutke u ljubavnoj priči para kao što su fotografije plesa na njihovom venčanju i para na planinarenju, kao i one loše poput onih na kojima vojvotkinja plače. Na pitanje zašto nastaje ovaj dokumentarac, Harry odgovara: „Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata.“ U teaseru zatim Meghan dodaje: „Kada su ulozi ovoliki, zar nema smisla čuti našu priču od nas?“

Netfliix objašnjava kako emisija „istražuje tajne dane njihovog ranog udvaranja i izazove koji su doveli do toga da su se osećali primorani da se povuku iz svojih stalnih uloga u instituciji“.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori