Izašao je trailer za film „Joker: Folie à Deux” – pogledajte ga među prvima
Izašao je trailer za film „Joker: Folie à Deux” – pogledajte ga među prvima

Izašao je trailer za film „Joker: Folie à Deux” – pogledajte ga među prvima

Film Joker: Folie à Deux jedan je od najiščekivanijih u tekućoj godini. Ipak, kada su se pojavile prve fotografije sa snimanja nakon kojih je postalo jasno da će se među glumačkom postavom naći i Lady Gaga, ljubitelji prvog dela ovog filmskog ostvarenja podelili su se na dve kategorije. Jedni su bili oduševljeni, a drugi razočarani. Međutim, nakon što je prošlo određeno vreme – povećao se broj onih koji su shvatili da će film Joker: Folie à Deux biti jedan od najboljih u 2024. godini. A sada je to potvrdio i zvanični trailer.

He’s not alone anymore

Sa obzirom na to da je ovo filmsko ostvarenje opisano kao mjuzikl, činjenica je da popularnoj pevačici ovakva uloga nije nepoznanica. Pored nje, u glavnoj ulozi našao se i Joaquin Phoenix. Takođe, u filmu će se pojaviti Zazie Beets, Jacob Lofland i mnogi drugi.

Sudeći po prvim zvaničnim snimcima koje smo dobili, Harley Quinn i Arthur Fleck žele svetu da pokažu malo ljubavi – jer ga on zaslužuje. To je glavna poruka koju oni šalju kroz trailer i, zahvaljujući kojoj, Joker ne izgleda utučeno kao što je to bio slučaj u prvom delu. Naprotiv, on izgovara reči: I’m not alone anymore. That’s what we should be talking about.

Šta još znamo o filmu?

Film će prostorno biti fokusiran na, naravno, Arkham Asylum. On je prikazan u samom traileru i na tom mestu se glavni likovi upoznaju. Nakon toga, oni se zaljubljuju, a kasnije su viđeni kako manično plešu na ulicama Gothama.

Pored toga, poznato je da će se u filmu pojaviti čak 15 obrada poznatih pesama. Pretpostavlja se da će jedna od njih biti That’s Entertainment iz mjuzikla The Band Wagon koji je snimljen pedesetih godina dvadesetog veka. Ipak, da li će ih otpevati Lady Gaga ili neko drugi – preostaje nam da saznamo u narednom periodu.

Foto: Youtube / IMDb

Učitati još
Zatvori