Lady Gaga kao Harley Quinn: Prve fotke sa snimanja drugog dela filma Joker
Lady Gaga kao Harley Quinn: Prve fotke sa snimanja drugog dela filma Joker

Lady Gaga kao Harley Quinn: Prve fotke sa
snimanja drugog dela filma Joker

Nakon mnogobrojnih spekulacija, sada je skoro pa zvanično – Lady Gaga tumači lik Harley Quinn u drugom nastavku filma Joker, a isplivale su i prve fotografije sa snimanja. Na fotografijama su otkriveni kostim i šminka, a prikazana je i scena ispred ulaza u zgradu vlade, dok demonstranti nose natpise „Free Joker“, „Justice 4 Joker“, „Joker Marry Me“ i “No Justice Not Guilty Not Joking“. Među gomilom ljudi vidi se i nekoliko šarenih perika i klovnovskih maski.

Lady Gaga kao Harley Quinn?

Jarko crveni sako, bluza sa dijamanstkim printom, klovnovska šminka i romantične poruke među demonstrantima svakako upućuju samo na jedno – iako još nije potvrđena njena uloga u filmu Joker: Folie à Deux, kostim Lady Gage ukršta senzibilitet izvornog izgleda Harley Quinn (iz stripa) i prilično oštru estetiku prvog dela filma.

Za kostim(e) zadužena je Arianne Phillips, kostimografkinja koja je čak tri puta bila nominovana za Oskara u kategoriji Best Costume Design.

Is it just me or is it getting crazier out there?

Joker: Folie à Deux je dugoiščekivani nastavak psihološkog trilera koji je režirao Todd Phillips. Zajedno sa njim, na scenariju za film radio je Scott Silver – scenarista filma 8 Mile i The Fighter.

Ukoliko Lady Gaga zaista tumači lik Harley Quinn, ovo će biti njeno treće glumačko ostvarenje nakon filmova A Star Is Born i House of Gucci.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori