Da li je Johnny Depp prvi preživeli cancel kulture: Novi rekordni ugovor za Dior i Kanska premijera
Da li je Johnny Depp prvi preživeli cancel kulture: Novi rekordni ugovor za Dior i Kanska premijera

Da li je Johnny Depp prvi preživeli cancel kulture: Novi rekordni ugovor za Dior i Kanska premijera

Mnogi su se pitali hoće li Johnny Depp biti još jedna poklekla žrtva cancel kulture. Optužnice koje je njegova bivša supruga, Amber Heard, iznela prošle godine skinunte su sa imena američkog glumca tokom suđenja koje su fanovi, koliko i kritičari, pomno pratili. Medijska pozicija nakon toga bila je nešto zamagljena, s obzirom da se sud javnosti pokazao daleko strožim, te mnogi nisu bili sigurni – is he the good guy or the bad guy now?

Međutim, Johnny Depp sada se polako vraća svojim regularnim aktivnostima – pa se odgovor sam nameće. Između ostalog, vraća se snimanju reklamnih kampanja za Dior, sa kojim je upravo potpisao ugovor vredan 20 miliona dolara. Osim toga, sledeće nedelje očekuje ga premijera na Filmskom festivalu u Kanu. I to ne bilo kakva – Johnnyjev film otvara festival.

Johnny, the Savage

Dior je uvek bio uz Johnnyja, a svoju odanost pokazali su mu onda kada mu je najviše bila potrebna – tokom prošlogodišnjeg suđenja, kada su i obnovili ugovor. Međutim, izgleda da to nije bilo dovoljno. Iz LVMH – u čijem je Dior vlasništvu – želeli su dodatno da se oduže glumcu zbog prihoda koje donosi. Vredan 20 miliona dolara, ugovor nadmašuje zaradu od 12 miliona koju Robert Pattinson ima kao predstavnik Dior Homme. Osim toga, holivudski mediji prenose da je ovo najskuplji ugovor u istoriji parfemske industrije. Poređenja radi, Chanel plaća Brada Pitta „svega“ 7 miliona dolara kako bi promovisao njihov Chanel No. 5.

Podsećamo, Johnny Depp zaštitno je lice Dior Sauvage od prvog dana. Parfem je lansiran 2015. godine, a kako prenosi Variety, za kompaniju je prošle godine ovo bio najprodavaniji miris.

Johnny, the King

Istorijska drama Jeanne du Barry beleži povratak Johnnyja Deppa na filmsko platno – i to glavnom ulogom Luja XIV. Biografsku priču o velikom vladaru i njegovoj ljubavnici režirala je francuska rediteljka i glumica, Maïwenn. Osim toga, ona tumači i naslovnu ulogu Jeanne, te filmom pratimo njen i kraljev intrigantan odnos. Johnny Depp je za potrebe ove uloge učio francuski, te nestprljivo iščekujemo da ga vidimo u prvoj ulozi na stranom jeziku. Festival u Kanu počinje 16. maja, kada će ovaj film i premijerno biti prikazan.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori