Demi Lovato priprema rediteljski debi
Demi Lovato priprema rediteljski debi

Demi Lovato priprema rediteljski debi

Sve češće smo svedoci da se Holivudske zvezde oprobavaju u novim karijernim ulogama. Taylor Swift već radi na svom dugometražnom rediteljskom prvencu, nakon što se na toj poziciji oprobala radeći na spotu za svoju pesmu All Too Well. The Weeknd-a očekuje premijera rediteljskog i glumačkog debija ovog leta, kada je najavljen početak prikazivanja serije The Idol. Sledeća na redu je, izgleda, Demi Lovato. Pevačica i nekadašnja Disney zvezda sada će se oprobati u ulozi rediteljke, na filmu čiji je radni naziv Child Star.

Mada još uvek ne postoje detaljne informacije, za sada je poznato da se radi o dugometražnom dokumentarnom filmu. Kako radni naziv donekle sugeriše, biće predstavljeno iskustvo odrastanja pod zaslepljujućim svetlima Holivuda. Kao neko ko je veoma rano došao u žižu javnosti, te bio izložen mnogim medijskim provokacijama, Demi Lovato biće u prilici da ispriča ovu priču iz lične perspektive. Za sada se zna da će se u filmu služiti mnogim arhivskim sadržajem, te snimcima iz sopstvenog života.

Spekuliše se da bi filmom mogle biti obuhvaćene i druge holivudske zvezde koje su već u detinjstvo stekle veliku slavu. Neke od njih mogle bi biti Disney koleginice, kao što su Miley Cyrus i Selena Gomez, mada ovako nešto nije još uvek potvrđeno.

Film nastaje u saradnji sa streaming platformom i produkcijskom kućom Hulu.

Foto: Instagram (@ddlovato)

Učitati još
Zatvori