Taylor Swift priprema rediteljski prvenac
Taylor Swift priprema rediteljski prvenac

Taylor Swift priprema rediteljski prvenac

Nakon što je oborila sve moguće rekorde u muzici, Taylor Swift krenula je u osvajanje filmske industrije, i to kao reditelj. Pevačica je od producentske kuće Searchlight Pictures dobila zeleno svetlo za svoj debitantski film.

Sve što za sada znamo jeste da je scenario već spreman, a potpisuje ga sama Taylor. Ostale detalje još uvek nemamo. Ostaje da vidimo ko će zaigrati u filmu, ali i kada će on biti premijerno prikazan.

Zapravo, to će biti drugi film Taylor Swift, ali prvi dugometražni. Ona se već oprobala kao reditelj i scenarista radeći na spotu za svoju numeru All Too Well. S obzirom na to da traje skoro 15 minuta, tako je i spot postao kratkometražno ostvarenje. Već je dobio nominacije za brojne nagrade, od koijh je jedna i Grammy u kategoriji muzičkih spotova. All Too Well: The Short Film je čak i prikazan na dva filmska festivala, a Taylor je zahvaljujući njemu postala prvi izvođač nagrađena MTV nagradom za režiju. U isto vreme kada je stigla ova vest, objavljen je i behind the scenes video sa seta.

Ako možemo suditi na osnovu dosadašnjih ostvarenja, nema sumnje da će Taylor Swift i ovog puta kreirati delo o kojem će se pričati.

Učitati još
Zatvori