Chuck Bass is back: Ponovo je viđen na Menhetnu u svom omiljenom hotelu
Chuck Bass is back: Ponovo je viđen na Menhetnu u svom omiljenom hotelu

Chuck Bass is back: Ponovo je viđen na
Menhetnu u svom omiljenom hotelu

I’m Chuck Bass.

Sve milenijalke i dalje emotivno reaguju na ovu rečenicu, a sada smo je čule – ponovo. Chuck Bass se vratio na Menhetn, u svoj omiljeni hotel New York Palace i sada možemo da vizualizujemo kako bi njegov lik izgledao u 2024. godini (Gossip girl reunion, anyone?).

Ed Westwick rekreirao je svoj omiljeni line iz serije i na momenat nas vratio u bezbrižnu mladost, kada nam je jedino bilo bitno da ne padnemo ispit i u real time-u sačekamo novu Gossip Girl epizodu (što je bilo oko 3 ujutru svake nedelje između utorka i srede).

Kako su neplanski razvijeni likovi Chuck i Blair

Svako ko je čitao originalnu Gossip Girl knjigu (po kojoj je i rađena serija) zna da su u centru pažnje bili isključiovo Serena i Nate, dok su Chuck i Blair bili potpuno sporedni likovi. Međutim, njihov cast nadmašio je očekivanja i gledaoci su se jako vezali za njihovu ljubavnu priču te je scenario modifikovan tako da oni postanu glavni likovi (i u određenim momentima zasene sve ostale).

Hemija između glumaca koje tumače Leighton Meester i Ed Westwick rasla je iz epizode u epizodu i sa slobodom (iz ove perspektive) možemo da kažemo – they stole the show.

Chuck bass
@edwestwick

Ed Westwick je od nedavno off the market

Šarmantni glumac koji tumači lik Chuck Bass-a je heartbreaker i u stvarnom životu, a dejtovao je razne žene iz sveta glume, muzike i influensa.

Pre manje od mesec dana verio je svoju dugogodišnju devojku Amy Jackson sa kojom je poslednjih par godina obilazio svet i renovirao budući (zajednički) dom. Amy je glumica i aktivistkinja, a misija joj je da da svoj doprinos i učini sve što je u njenoj moći da životinje širom sveta budu potpuno zaštićene. We like this one, Ed.

Foto: Instagram / @edwestwick / @iamamyjackson

Učitati još
Zatvori