Chuck Bass is officially off the market: Verio se Ed Westwick
Chuck Bass is officially off the market: Verio se Ed Westwick

Chuck Bass is officially off the
market: Verio se Ed Westwick

Ed Westwick, poznatiji kao Chuck Bass iz omiljene nam teenage drama serije Gossip Girl juče je ozvaničio svoj status – he is officially off the market. U šarmantnog i dovitljivog Chucka Bassa je većina devojaka bila zaljubljena dok je pomno gledala kako će se razviti njegova ljubav prema Blair Waldorf (tumači Leighton Meester). Sada možemo slobodno reći da se lik kojeg tumači ne razlikuje mnogo od njegove ličnosti. Naime, Ed Westwick je zaprosio svoju devojku Amy Jackson na veoma romantičan način, na zadivljujućem mestu u ski resortu Gstaad, na Švajcarskim Alpima.

Ed Westwick i njegova devojka Amy Jackson, sa kojom je u vezi više od dve godine, trenutno provode svoje zimovanje na švajcarskim Alpima u ski resortu Gstaad. Malo je reći da je slika Westwicka, koji na jednom kolenu prosi svoju izabranicu, zadivljujuća. Odlučio se da je pravo mesto za ovaj potez Peak Walk by Tissot, slikovit viseći planinski most u Gstaadu, koji je inače jedini most na svetu koji povezuje dva planinska vrha. Bilo da je ovo promišljena romantična simbolika, ili ne, nije pogrešio. Zaljubljeni par je lepe vesti objavio postavivši zajedničku objavu na Instagram profil. Amy je iskazala svoje oduševljenje napisavši O, DA dok je Westwick istako da je izvukao jackpot. Sudeći po komentarima, fanovi su oduševljeni.

How it started?

Par je svoju vezu ozvaničio u junu 2022. godine, na društvenoj mreži Instagram, i od tada na istoj platformi često iskazuju svoju ljubav jedno prema drugome. Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na crvenom tepihu u julu iste godine, na Nacionalnim filmskim nagradama. Ipak, oboje su kasnije, u par navrata, govorili o tome da su se prvi put sreli 2021. godine, na događaju na kom su oboje prisustvovali. Westwick ju je pozvao na double date sa njihovim psima, and the rest is history.

Amy Jackson je počela svoju karijeru kao model, kako bi kasnije uplivala u glumačke vode. Majka je četvorogodišnjeg sina kojeg je dobila sa svojim bivšim partnerom. Amy i Ed su prvo bili kolege, a sada su i verenici. A sudeći po stabilnosti njihovog odnosa i osmesima u javnosti, ovom paru predviđamo blistavu budućnost.

Foto: Instagram @edwestwick

Učitati još
Zatvori