Anne Hathaway i Anna Wintour pojavile su se u mjuziklu i napravile parodiju na film „Đavo nosi Pradu“
Anne Hathaway i Anna Wintour pojavile su se u mjuziklu i napravile parodiju na film „Đavo nosi Pradu“

Anne Hathaway i Anna Wintour pojavile su se u mjuziklu i napravile parodiju na film „Đavo nosi Pradu“

Svi se sećamo hit filma Đavo nosi Pradu. Kultni film u kojem Anne Hathaway glumi asistentkinju modnoj urednici Mirandi Priestley koju glumi Meryl Streep. Njen lik zahtevne urednice navodno je baziran na Anni Wintour, glavnoj urednici magazina Vogue. U privatnom životu, Hathaway i Wintour su bliske i često sarađuju. Sada su se i pojavile zajedno u mjuziklu i usput se našalile na račun kultnog filma.

Anne Hathaway i Anna Wintour

Dašak Đavo nosi Pradu na Broadwayu

Publika američkog mjuzikla Gutenberg na Broadwayu dobila je pravi ‘Đavo nosi Pradu trenutak‘ kada su na kraju predstave na pozornicu izašle Anne Hathaway i Anna Wintour. U predstavi glume Josh Gad i Andrew Rennells koji glume Buda i Douga. Oni naprave mjuzikl o Johannesu Gutenbergu kojeg pokušavaju pitchati producentima na Broadwayu. Međutim, Bud i Dough nemaju glumce niti orkestar, stoga sve uloge glume sami, tako da svaki put kada promene ulogu, stave kapu sa imenom lika. Uz to, njihovo znanje o Gutenbergu bazirano je na kratkom Google searchu, tako da zapravo sve izmišljaju. Mjuzikl je komedija u kojoj se na kraju svake predstave pojavi neki celebrity koji Budu i Dougu uruči Broadway ugovor. Ovog puta to su bile Hathaway i Wintour – i postale viralne.

Kada su izašle na scenu, publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Wintour kaže kako je ona slavna Broadway producentkinja, a da je Hathaway njena asistentkinja, aludirajući na Đavo nosi Pradu. Još uvek?, odgovori Hathaway što je izazvalo smeh kod publike. Zatim je Wintour rekla da u svojim rukama drži Broadway ugovor i usledio je veliki aplauz i zagrljaji sa Budom i Dougom.

Hathaway i Wintour su obe došle u all black outfitima, upotpunjenim, naravno, žutim kapama na kojima je pisalo producent karakterističnim za mjuzikl Gutenberg. Iako je njihovo pojavljivanje naklon filmu u kojem je modna urednica, bazirana na Wintour zapravo tiranin, između Hathaway i Wintour ima samo ljubavi.

Foto: Profimedia, Instagram (@gutenbergway)

Preuzeto sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori