Samanthin povratak i Aidanova budućnost: Ko će uzdrmati svet Carrie Bradshaw u poslednjoj epizodi?
Samanthin povratak i Aidanova budućnost: Ko će uzdrmati svet Carrie Bradshaw u poslednjoj epizodi?

Samanthin povratak i Aidanova budućnost: Ko će uzdrmati svet Carrie Bradshaw u poslednjoj epizodi?

Kada smo odgledali prvu epizodu dugonajavljivanog nastavka serije Sex and the City, nismo ni slutili da će doći do snimanje druge sezone. Prepoznatljiva glumačka postava više nije imala prepoznatljive uloge, nedoslednost scenarija i rekli bismo nedostatak kreativnog izraza razočarao je fanove ove serije. Jedino što je ostalo isto jeste glumačko umeće prepoznatljive, ovoga puta, trojke. Međutim, kako je interesovanje opalo i publika nije bila zadovoljna haotičnim tokom, kao i samom radnjom serije, zaboravljajući da je i prvobitna Sex and the City saga otvarala brojna aktuelna pitanja tadašnjeg vremena (doduše bolje osmišljenim dijalozima), odlučili su da povrate dobro poznata lice i unesu dozu intrige u već prosečan scenario.

Tako je Aidan Shaw dobio još jednu šansu, a Samantha Jones priliku da barem na kratko okupi staru ekipu. Ko će uzdrmati svet Carrie Bradshaw u poslednjoj epizodi druge sezone serije And Just Like That… saznaćmo večeras.

Zašto je povratak Aidana u život Carrie Bradshaw potencijalna greška?

Svima nam je dobro poznata istorija koja se krije iza odnosa Carrie i Aidana. Takođe znamo i koje su se nepomirljive razlike našle između njih dvoje, kao i na koji način ga je (neoprostivo) povredila. Imajući to u vidu, njegov povratak čini se usiljen, a nedoumica omiljene kolumnistkinje sa malih ekrana, da li je Mr. Big bio greška, a Aidan potencijalna ljubav njenog života, jednaka je Mirandinoj promeni seksualnosti iako svi gotovo vividno pamtimo scenu iz lifta kada je poljubivši devojku shvatila da je strejt. Bilo kako bilo, nakon niza savrešnih romantičnih trenutaka, prvi deo desete epizode ponovo nas je naveo da se zapitamo koja je zapravo uloga Aidana u seriji And Just Like That… i kakva budućnost očekuje Carrie ukoliko se njihov odnos nastavi. Nadamo se da ćemo odgovore dobiti uskoro.

 

„And I’m just wondering was it always there, and I just didn’t want to accept it… I’ve been asking myself was Big a big mistake?“ – Carrie Bradshaw, And Just Like That…

Samantha is really back!

Iako su na prošlogodišnjoj konferenciji za novinare Parker i Michael Patrick King vrlo odlučno obrazložili kako ne vide scenario u kom bi se Kim Cattrall ponovo pojavila u ulozi Samanthe Jones, izvržni direktor kompanije HBO, Casey Bloys, uspeo je da ubedi Cattrall u suprotno. Trenutna glumačka postava možda nije zadovoljna ovom odlukom, ali publika svakako jeste. Samantha se pojavljuje samo u jednoj sceni, a svoj dijalog snimila je još 22. marta u Njujorku. Takođe kažu da je kostimografkinja Patricia Field, koja stoji iza kultnih Sex and the Cityautfita, iako nije deo reboot projekta stilizovala Kim Cattrall za ovu kratku, ali veoma značajnu scenu.

Foto: Instagram, IMDb, Profimedia

Učitati još
Zatvori