And Just Like That: Carrie & Aidan su par koji dobija drugu šansu
And Just Like That: Carrie & Aidan su par koji dobija drugu šansu

And Just Like That: Carrie & Aidan su
par koji dobija drugu šansu

And Just Like That…

Carrie i Aidan su par koji dobila drugu šansu. Ako je verovati raznim izvorima (u ovom slučaju sajt Deadline), John Corbett se pridružuje ekipi druge sezone HBO serije And Just Like That.

Sudeći po komentarima koji su preplavili internet, nema ko nije gledao ovaj serijal početkom godine. Neki su nostalgično oduševljeni, neki malo manje, a mi spadamo u one koje novo izdanje najboljih drugarica sa Menhetna nije trigerovalo. Ima tu raznih tema za komentarisanje, čak i ozbiljnije debate, ali o tome nekom drugom prilikom.

Sada vam donosimo vesti vezano za sezonu #2, a tiču se Carrie i njenog ljubavnog života.

Naime, iako su i produkcija i glumci odbili da komentarišu navode, ova vest je gotovo zasigurna. Scenaristi su navodno razmišljali da ga dovedu još u prvoj sezoni, ali je na kraju odluka pala da je prerano. Navodno, želeli su da Carrie na neki način dostojno preboli smrt Zverke, i pronadje put ka isceljenju (poslednja epizoda prve sezone nosila je naziv Seeing the Light).

Poslednji put, za nas kao gledaoce, sudbina je spojila Carrie i Aidan-a na pijaci u Abu Dabiju. Svi se sećamo njihovog fatalnog susreta u drugom delu Sex & The City filma (we feel your judgement). Željno iščekujemo da vidimo koje su im sudbinske karte sada dodeljene, i na koji način će sa njima odigrati ovu ljubavnu partiju. Do tada, možemo da repriziramo neke stare epizode i prisetimo se kako je Aidan ghost-ovao Carrie dobrih par dana. Relatable much?

Foto: IBMD; Instagram

Učitati još
Zatvori