Počela je produkcija filma od kog se mnogo očekuje – i to zbog nesvakidašnje glumačke ekipe
Počela je produkcija filma od kog se mnogo očekuje – i to zbog nesvakidašnje glumačke ekipe

Počela je produkcija filma od kog se mnogo očekuje – i to zbog nesvakidašnje glumačke ekipe

Sa obzirom na to da je prva polovina godine iza nas, blokbastere koji su stigli u bioskope u prethodnim mesecima već smo pogledali. Među njima se našao i Challengers koji je poneo titulu jednog od najiščekivanijih u 2024. godini. U fokusu ove sportske romantične komedije nalaze se tenis i ljubavni odnosi, a nakon što je film stigao u domaće bioskope – sa njim su stigli i prvi utisci. Iako su mišljenja bila podeljena, jedno je preovladalo. Luca Guadagnino nas je ponovo iznenadio. Upravo zato, obradovala nas je vest da je započeta produkcija njegovog novog filma. Štaviše, još više nas je obradovala činjenica da je film After The Hunt okupio veoma poznata glumačka imena.

After the Hunt: Film o kom se još uvek malo zna

Snimanje trilera After the Hunt najavljeno je još pre nekoliko meseci. U periodu koji je usledio, saznali smo da će se u njemu pojaviti poznata i mnogima omiljena glumačka imena. Među njima su se našli Julia Roberts, Chloë Sevigny, Ayo Edebiri, Andrew Garfield i drugi. Distributer filma biće Amazon MGM Studios, a režiju potpisuje već pomenuti Luca Guadagnino.

Međutim, sada je glumačka ekipa na svojim Instagram profilima potvrdila da je produkcija zvanično počela. Fotografije su podelili gotovo svi, ali sa nešto drugačijim opisima. Chloë Sevigny je napisala #backtowork, dok je Julia Roberts u kratkom opisu pomenula i režisera. Ipak, Ayo Edebiri podelila je i dodatnu fotografiju na kojoj se vidi njena prepiska sa režiserom. Na osnovu nje zaključujemo da je on tražio da se fotografija okači kao objava, a ne kao Instagram story.

Iako se o filmu i toku snimanja još uvek vrlo malo zna, poznato je da će on žanrovski biti triler. Njega je napisala Nora Garrett, a u fokusu je priča o profesorki (Julia Roberts) čija mračna tajna iz prošlosti preti da izađe na videlo. Sa obzirom na to da za sada ne postoje dodatne informacije, preostaje nam da u narednom periodu saznamo nešto više o filmu od kog se već sada, zbog glumačke postave, mnogo očekuje.

Foto: Instagram (@ayoedebiri, @juliaroberts, @zendaya)

Učitati još
Zatvori